Charlotte Labee

Overprikkeld brein

Hoe overprikkeld is jouw brein?

Ruim 1,2 miljoen mensen hebben burn-outklachten, en het aantal groeit. Het altijd ‘aan staan’, continue prikkels via (social) media en prestatiedruk zorgen ervoor dat onze hersenen overprikkeld raken. Hoe gaat ons brein om met alle mogelijkheden in de moderne maatschappij? Denk aan ons overmatige gebruik van telefoon en social media, toenemende gevoelens van stress, angst en onrust, verslavingsgedrag, en de consumptie van voeding die slecht is voor onze hersenen en darmen.

Herken jij jezelf hierin?

Iedereen heeft wel eens een overprikkeld brein. Dit hoort nu eenmaal bij de wereld en tijd waarin we nu leven. We moeten overprikkeling daarom niet alleen proberen te voorkomen, maar ook leren om ermee om te gaan als het eenmaal zover is.

Zó overprikkeld is ons brein

Ik was benieuwd hoe het nu écht met onze breinen gesteld staat, en vroeg jullie om de Overprikkeld Brein-test in te vullen. Aan de hand van 20 vragen wilde ik erachter komen hoe overprikkeld jullie breinen zijn. Benieuwd hoe jouw brein ervoor staat?

Hoe houd je je brein gezond en gelukkig?

In 10 stappen naar een brein in rust en balans

Dit boek helpt om klachten te herkennen en binnen 10 weken meer rust in het brein te brengen. In 10 eenvoudige stappen op het gebied van voeding, beweging, je hartcoherentie, de connectie met jezelf en ontspanning helpt Charlotte Labee je op weg naar een nieuwe balans en meer rust.

110.000 boeken
verkocht

43 weken
in de top 10

7 maanden
in de bestsellerlijst

Beste Nederlandstalige non-fictie boek
van 2022

De Overprikkeld Brein Tour 2023

Al ruim 23.000 mensen gingen je voor! Ben jij bij de laatste show?

23 mei 2023

€ 29,95

excl. servicekosten

Zaal open

19:00

Aanvang

19:30

Einde

21:30

Locatie

Beoordeling

Charlotte Labee Nieuwsbrief

Gratis e-book
"Overprikkeld brein"

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg mijn e-book “overprikkeld brein” cadeau.