Charlotte Labee

Boek 'Overprikkeld brein'

Meer rust en balans in 10 weken

Voel jij je regelmatig gestrest, onrustig, vergeetachtig of moe? Heb je het gevoel altijd maar ‘aan’ te  moeten staan en aan het watertrappelen te zijn in de ratrace van het leven? Dan is de kans groot dat jij, zonder dat je het zelf beseft en net als steeds meer anderen, last hebt van een overprikkeld brein. 

Overprikkeling van het brein is een van de grootste opkomende problemen in de huidige maatschappij. Het is de oorzaak van talloze lichamelijke, geestelijke en emotionele gezondheidsklachten, die na verloop van tijd kunnen uitmonden in serieuze en veelvoorkomende aandoeningen zoals paniekaanvallen, angststoornissen, burn-out of depressie.

Nieuw boek over overprikkeling van het brein

Over het overprikkelde brein valt zoveel te vertellen, dat ik er al een hele tijd een boek over wilde schrijven. De afgelopen tijd was het dan eindelijk zover! Na ontelbare uurtjes schrijven en het maandenlang doorspitten van neurowetenschappelijke onderzoeken, mag ik de aankondiging van mijn nieuwste boek met je delen: Overprikkeld brein – meer rust en balans in 10 weken.

Ik ben superdankbaar dat ik mensen (en hopelijk ook jou!) met dit boek mag inspireren en ontvang tot nu toe al heel veel enthousiaste reacties over de inhoud. Van al mijn boeken is dit het boek met de hoogste informatiedichtheid, waarin ik al mijn laatste kennis, tips en inzichten over de meest uiteenlopende onderwerpen met je deel. Je kunt het dus goed lezen als je mijn eerdere boeken al in huis hebt, maar ook als je nog niet bekend bent met mijn werk.

Wat kun je van het Overprikkeld brein-boek verwachten?

Met dit boek wil ik een praktische aanpak bieden om de vele oorzaken voor een overprikkeld brein te begrijpen, herkennen en zelf te kunnen oplossen. Dit begint met een stukje bewustwording en breinkennis, maar vraagt ook om concrete tools en oplossingen die door iedereen zijn toe te passen. Het boek is daarom overzichtelijk opgedeeld in 4 levels, waarin verschillende thema’s stap voor stap in begrijpelijke taal aan bod komen. Het boek eindigt met een kant-en-klaar stappenplan om in 10 weken meer rust en balans te vinden in je leven.

Hieronder een kleine greep uit de onderwerpen die ik in het boek behandel:

  • De stortvloed aan prikkels die tegenwoordig over het brein wordt uitgestort.
  • De dikte van jouw breinfilter.
  • De invloed van mobiele telefoon en social media.
  • Chronische stress en angst.
  • De programmering van jouw brein.
  • Darmproblemen en de nervus vagus.
  • Hartcoherentie en verbinding tussen brein en hart.
  • Breinverslavingen die ieder van ons heeft.
  • Inzichten uit de neurowetenschap, meditatie, spiritualiteit, voeding, lifestyle, ademhaling en het hervinden van de connectie met jezelf en de wereld.

Neem hier alvast een kijkje in het boek

Voor wie is het Overprikkeld brein-boek?

Het Overprikkeld brein-boek is bedoeld voor iedereen die meer rust en balans wil vinden in het vaak hectische bestaan in de moderne wereld. Je ontdekt hoe je met de juiste tools en kennis in minder dan 10 weken enorm positieve en structurele veranderingen kunt zien in de klachten die jou al lange tijd in hun greep houden. De duidelijke uitleg en toegankelijke tips in het boek maken het leuk en eenvoudig om de stappen in het 10-wekenplan in je leven te integreren en lekkerder in je vel te komen dan ooit.

Het Overprikkeld brein-boek is vanaf nu te bestellen! Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het boek via Facebook, Instagram of LinkedIn of schrijf je onderaan deze pagina in voor mijn nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het
e-book 'Overprikkeld brein' cadeau!

Ontvang wekelijks handige tips en technieken om je denkvermogen te verbeteren
en een gezonde mentale balans te behouden!

Charlotte Labee Nieuwsbrief

Gratis e-book
"Overprikkeld brein"

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg mijn e-book “overprikkeld brein” cadeau.