Charlotte Labee

Jouw Krachtige Brein

Door zelfliefde & bewustzijn meer
grip op jouw leven

Nu verkrijgbaar

In Jouw Krachtige Brein deelt Charlotte Labee haar persoonlijke verhaal. Ze beschrijft de heftige gebeurtenissen die haar uiteindelijk vele positieve wendingen en nieuwe inzichten hebben gebracht. Daarbij deelt ze de kennis die ze als ‘eeuwige leerling van het leven’ kreeg. Het fenomeen bewustzijn speelt een grote rol in dit nieuwe boek. Zoals Charlotte zelf zegt: ‘De kwaliteit en het plezier in je leven worden bepaald door jouw bewustzijn.’

Na het enorme succes van Overprikkeld Brein, met maar liefst meer dan 125.000 boeken verkocht, neemt Charlotte je in haar achtste boek mee in haar verdieping in het brein, maar duidt ze ook haar spannende reis naar de spirituele verbinding tussen hoofd en hart. Ze laat je zien hoe je door bewuste aandacht voor deze connectie voluit kan leven vanuit jouw eigen krachtige energie, vertrouwen en liefde. Wanneer we ons brein als krachtige tool in ons leven willen gebruiken, zullen we het juist wat meer links moeten laten liggen.

Charlotte laat je inzien hoe je steeds meer eigenaarschap over jouw leven en processen kunt krijgen. Ook beschrijft ze waarin je groei en ontwikkeling zit en wat het verruimen van bewustzijn, zelfliefde en wilskracht voor je kan doen. Het boek biedt volop handvatten om zelf met die betekenisvolle inzichten aan de slag te gaan. Inclusief waardevolle oefeningen, waaronder een brein- en harttraining om rust, zelfliefde, bewustzijn en energie te verhogen en beter in contact te komen met jezelf. Met als beloning: meer grip op je leven.

Nu verkrijgbaar

"Ik durf tegenwoordig blind
op de kracht van mijn brein
te vertrouwen. Maar dat is
niet altijd zo geweest."

Jouw Krachtige Brein geeft antwoord op vragen als:

In Jouw Krachtige Brein laat Charlotte je meer dan ooit kennismaken met wat er zich allemaal afspeelt in je brein, hart en ziel. Ze neemt je mee op een fascinerende reis die je veel dichter bij je kern zal brengen.

“Het is tijd om jouw leven vanuit je krachtige energie, vertrouwen en liefde te gaan leven. 

Over het boek

Samenvatting

In dit nieuwe boek deelt Charlotte haar persoonlijke verhaal. Ze beschrijft onder meer de heftige gebeurtenissen die haar hebben gebracht waar ze nu is en de kennis die ze daardoor heeft opgedaan. Jouw Krachtige Brein biedt de lezer vervolgens handvatten om zelf met die betekenisvolle inzichten aan de slag te gaan om meer grip te krijgen op hun leven.

Kenmerken

Bindwijze

Paperback

Aantal pagina’s

304

Illustraties

6 infographics 

Editie

1

Gewicht

600 g

Product breedte

150 mm

Product hoogte

20 mm

Product lengte

228 mm

"Jouw krachtige brein staat ervoor jouw hoofd de weg naar je hart
te laten vinden en deze twee 'breinen' in harmonie te brengen,
want samen werken is krachtiger en levert je wendbaarheid
en weerbaarheid op in je leven."

Zij gingen jou voor

Jouw Krachtige Brein

Over Charlotte Labee

Rectangle 28

Charlotte Labee, Brain Balance Expert, oprichter van het succesvolle opleidingsinstituut Brain Balance Opleidingen en auteur. Inmiddels heeft zij zeven boeken geschreven, waarvan al twee boeken die in de Nederlandse Bestseller top 60 stonden; Brain Food Smoothies en Overprikkeld Brein. Deze laatste is inmiddels meer dan 120.000 keer verkocht. Hiermee is zij een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van het overprikkelde brein. Charlotte hielp al meer dan 100.000 mensen hun doel te bereiken met haar boeken, theatertournee, coaching- en lifestyleadviezen, trainingen, opleidingen, social media, masterclasses en supplementen. Ook zet ze zich maatschappelijk in voor jongeren en hun mentale balans. 

“Ik ben heel dankbaar voor het succes van ‘Overprikkeld Brein’. Met ‘Jouw Krachtige Brein’ wil ik graag nog meer inspireren door mijn persoonlijke verhaal te delen. Ik beschrijf mijn pad naar een spirituele verbinding tussen hoofd en hart. Door bewuste aandacht voor deze connectie kunnen we leven vanuit onze krachtige energie, vertrouwen en liefde. Wanneer we ons brein als krachtige tool in ons leven willen gebruiken, zullen we het juist wat meer links moeten laten liggen.”

Test jouw breingezondheid

Ons brein krijgt dagelijks veel te verduren, soms te veel. Een vraag die we veel krijgen is hoe te beginnen met het verbeteren van je breingezondheid.  Daarvoor hebben we de test ‘Check je breingezondheid’ ontwikkeld die jij online kunt doen. 

Charlotte Labee Nieuwsbrief

Gratis e-book
"Overprikkeld brein"

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg mijn e-book “overprikkeld brein” cadeau.