Charlotte labee theatertour

Charlotte labee theatertour

Tickets bestellen

Charlotte Labee / Brain Food boek
Charlotte Labee / Brain Food boek

Brain Food boek

Leer alles over gezonde voeding voor je hersenen

Voeding heeft een grote impact op de gezondheid van je hersenen. Van alles wat je eet, gaat maar liefst 20-25% van de binnengekregen energie naar je hersenen. Het is dus erg belangrijk dat je de juiste voeding binnenkrijgt om je zowel mentaal als fysiek goed te voelen. Maar wat hebben jouw hersenen nu allemaal nodig?

In mijn boek ‘Brain Food’ leer je alles over gezonde voeding voor je hersenen. Ik deel inzichten vanuit de orthomoleculaire geneeskunde, de neurowetenschap en mijn eigen ervaringen. Ook bevat het boek 79 Brain Food recepten, met allerlei ingrediënten om jouw hersenfuncties te versterken.

Voor wie is het Brain Food-boek?
Het Brain Food-boek is voor iedereen die meer wil halen uit voeding en het leven. Je ontdekt hoe je de kracht van natuurlijke voeding combineert met die van je eigen brein om nieuwe gewoonten te ontwikkelen en je leven en gezondheid ingrijpend te veranderen. De praktische voedingstips en heerlijke recepten in het boek maken het makkelijk en leuk om Brain Food in je leven te integreren en lekkerder in je vel te zitten dan ooit. 

Brain Food

Voeding voor gezonde hersenen

€26,50

“Brain Food is gezonde voeding die op een natuurlijke manier is vervaardigd, of het nu plantaardig of dierlijk is. Het bevat bovengemiddeld hoge concentratie van voedingsstoffen die je brein voeden, je hersencapaciteit versterken en Brain Balance bewaken.

Charlotte Labee

Brain Balance Expert

Wat gaat het Brain Food boek jou brengen?

Kijk naar je lichaam alsof het een biochemische fabriek is, die goed kan functioneren met de juiste input.

Zij gingen jou voor

Ik ben echt super blij met het Brainfood boek en smoothie boek. Ik probeer al langer met veel groenten te eten, maar deze boeken zorgen echt voor een stok achter de deur. Super makkelijk in gebruik en heel veel fijne recepten. De eerste maanden had ik het boek met ieder gerecht nodig, maar tegenwoordig kan ik ook al veel zelf bedenken en gebruik ik de boeken veel ter inspiratie! Vooral super fijn als je nog wat restjes in huis hebt aan groenten en niet weet wat je er mee moet, maak een gezonde smoothie! Heerlijk! – E.R.

Wat een geweldig boek en voor dit geld , zoveel informatie en de recepten zijn geweldig lekker. Maar vooral de informatie over voedingsstoffen voor je brein. Ik ben een maand met Brain Food bezig en wil niks anders meer, na 2 weken was mijn brainfog weg, meer energie en veel lekkerder in mijn vel. – Natasja

Ik kreeg dit boek cadeau, en door dit boek kan ik echt zoveel beter plannen om gezond te eten. Het zijn geen moeilijke recepten. Hij staat ook heel mooi op mijn boekenplank in de keuken en pak ik elke week wel op voor nieuwe inspiratie. – Lena

Ik volgde Charlotte al een tijd op social media en ik raakte geïnspireerd door wat voeding met je brein doet. Dit boek staat vol met leuke weetjes, recepten en het is heel makkelijk toe te passen in je dagelijkse ritme. Echt een aanrader! – Bas

dit is het eerste boek die ik heb aangeschaft van Charlotte Labee. ik vind het echt een toevoeging aan mijn boeken collectie. het heeft mij veel meer inzicht ge geven over de processen in mijn brein en de invloed van voeding daarop. daardoor begrijp ik mijzelf nu beter en hoe ik beter voor mijn brein kan zorgen. – M.B.

Ik pak het boek er geregeld bij om in te lezen en recepten uit te halen. Het is duidelijk geschreven en geeft inzicht in wat belangrijk is voor mijn algehele gezondheid. Ik kan er makkelijk zelf mee aan de slag. – Marsha Ververgaert

Een tijd geleden heb ik het Brain Balance boek gelezen. Hiermee heb ik veel nieuwe theorie geleerd. Met het Brain Food-boek is Charlotte specifieker ingegaan op voeding. Erg interessant! Zeker met de kennis van het Brain Balance-boek in mijn achterhoofd. Echt een aanrader voor mensen die meer willen weten over gezonde voeding. – Jip

Wil je nog meer lezen over Brain Food?

De heldere uitleg over de (samen)werking van je hersenen en darmen, handige breinweetjes over belangrijke voedingsstoffen en supplementen, praktische voedingstips en 80 heerlijke smoothie recepten gaan je helpen lekkerder in je vel te zitten.

Over dit boek

Samenvatting

We eten tegenwoordig compleet anders dan tijdens het grootste deel van onze menselijke evolutie. Hierdoor kan ons brein niet meer optimaal functioneren, met vele moderne gezondheidsklachten tot gevolg. Aan de hand van de laatste inzichten uit de orthomoleculaire geneeskunde en neurowetenschap laat Charlotte Labee zien hoe je deze situatie met een Brain Food-lifestyle en kennis van je eigen hersenen structureel kunt omdraaien. Combineer de kracht van natuurlijke voeding met die van je eigen brein om nieuwe gewoonten te creëren en je leven en gezondheid ingrijpend te veranderen. De praktische voedingstips en heerlijke recepten in dit boek maken het makkelijk en leuk om Brain Food in je leven te integreren en lekkerder in je vel te zitten dan ooit.

Kenmerken

Bindwijze

Hardcover

Aantal pagina’s

360

Editie

1

Gewicht

1488 g

Product Breedte

196 mm

Product Hoogte

39 mm

Product lengte

228 mm

Over Charlotte Labee

Charlotte Labee, Brain Balance Expert, oprichter van het succesvolle Brain Balance Instituut en auteur. Inmiddels heeft zij acht boeken geschreven, waarvan al drie boeken die in de Nederlandse Bestseller top 60 stonden; Brain Food Smoothies, Overprikkeld Brein en Jouw Krachtige Brein. Charlotte hielp al meer dan 150.000 mensen hun doel te bereiken met haar boeken, theatertournee, coaching- en lifestyleadviezen, trainingen, opleidingen, social media, masterclasses en supplementen.