Charlotte labee theatertour

Charlotte labee theatertour

Tickets bestellen

Charlotte Labee / Brain Balance Kids Journal
Charlotte Labee / Brain Balance Kids Journal

Brain Balance Kids Journal

Help je kinderen hun doelen bereiken in maar 15 minuten per dag!

Ook voor de allerjongsten onder ons hebben we een journal: de Brain Balance Kids Journal voor 4 tot 12 jaar. Een journal is een soort agenda, maar dan 1 die met jou meedenkt. Zo kunnen kinderen in de Kids Journal aan de slag met dankbaarheid, dat fouten maken goed is en leren ze met hun gedachten om te gaan.

Onze kinderen krijgen tegenwoordig heel veel prikkels te verduren. Deze journal helpt om hun hersenen beter te begrijpen en zo om te leren gaan met stress en angsten, maar ook bewust te zijn van hun mindset, focus en levensstijl. Met oefeningen, kleurplaten en spelletjes krijgen kinderen spelenderwijs mee hoe belangrijk het is om goed voor je brein te zorgen.

Daarom heb ik de  Brain Balance Kids Journal gelanceerd: de ultieme tool om aan te zetten tot dagelijkse actie. Voor alle ouders die hun kinderen al op jonge leeftijd positieve gewoontes willen aanleren, die een goede basis zijn voor latere leeftijd.

Het kinderbrein is een ontzettend krachtig orgaan dat veel aandacht nodig heeft om op de juiste manier te groeien en ontwikkelen. Met de Brain Balance Kids Journal help jij je kind naar een gezonder, gelukkiger brein dat in balans is. 

Charlotte Labee

Brain Balance Expert

Wat brengt de Kids Journal jou en je kind?

Leer het brein van je kind begrijpen en leer je kind zijn/haar brein begrijpen. In de Journal gaat je kind doelgericht aan de slag met verschillende thema’s. De kinderen leren het brein te zien als een soort supercomputer die elke dag nieuwe dingen ziet en opslaat. Middels verschillende leuke opdrachten, puzzels en spelletjes gaan ze op een leuke manier met hun eigen brein aan de slag. Uiteraard zijn er ook een hope leuke visuals, stickers en kleurplaten in de Kids Journal te vinden. De kinderen leren onder andere:

Schrijven in een journal verhoogt je concentratie, verlaagt je stressniveau en verbetert je humeur en creativiteit.

Zij gingen jou voor

Jongste dochter is er blij mee!

Mijn dochter van 4 heb ik deze gegeven en samen met haar probeer ik er regelmatig in te lezen en dingetjes op te schrijven, regelmatig als ze eet of drinkt vraagt ze is dit goed voor mijn hoofd? Haha. Jong geleerd oud gedaan! Echte aanrader! – Petra Teixeira

Mijn kinderen (6 en 8) hebben het boek op 5 december gekregen en willen iedere avond schrijven en lezen. Ze vinden het superleuk om op speelse wijze kennis te maken met het brein! – Fleur

Zo leuk om in te vullen samen met mijn kinderen. Zij worden op deze manier ook bewust van hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen 🙂 – F

Hele leuke manier om kinderen op jonge leeftijd al met brain balance kennis te laten maken! – A.T.

Super leuk om samen met je kids te doen en ze van jongs af aan al op een leuke en toegankelijk manier breinkennis te laten opdoen. – Michiel

Dit is echt een top boek voor kinderen! Eigenlijk zou iedere ouder, school, opvoeder, hier aandacht aan moeten besteden dit is echt helemaal top!! Leuke spelletjes, tekeningen, stickers, inspiratie op jonge leeftijd over het brein echt super leuk. – Chantal

Ik ben ermee aan de slag gegaan met mijn dochter van 7 jaar. Ze vindt het een topboek. Ze kijkt uit naar de opdrachten en leest zelfstandig al verder. De leerkrachten zouden dit ook moeten lezen. De dochter reageert zelfs zo reageert de juf niet hoor als ik een foutje maak. Ben fan van het boek en koop zeker een tweede exemplaar als de jongste dochter wat ouder is. Ze is 4 jaar en ik denk dat het fijner is als ze zelf de opdrachten kunnen invullen. – K

Journalen voor jong & oud

Het is voor iedereen mogelijk aangeleerde patronen te doorbreken, welke leeftijd je ook hebt. Voor alle leeftijden hebben we dan ook een geschikte journal.

Journalen voor jong & oud

Het is voor iedereen mogelijk aangeleerde patronen te doorbreken, welke leeftijd je ook hebt. Voor alle leeftijden hebben we dan ook een geschikte journal.

Over dit boek

Samenvatting

Help je kinderen hun doelen bereiken in maar 15 minuten per dag! Een Journal voor kinderen van 4 tot 12 jaar! Voor alle ouders die kinderen al op jonge leeftijd positieve gewoontes willen aanleren, die een goede basis zijn voor latere leeftijd. Journalen is een hele effectieve methode om concreet aan de slag te gaan met hun doelen. Een journal is een soort agenda, maar dan een die met hen meedenkt.

Zo ga je in de Kids Journal aan de slag met dankbaarheid, dat fouten maken goed is en leer je met gedachten om te gaan. Journalen verandert je hersenen (en leven) Schrijven in je journal verhoogt je concentratie en verlaagt je stressniveau: door het op te schrijven maak je zaken concreet. Je denk- en leervermogen verbeteren daardoor en ook je humeur en creativiteit verbetert. Iets wat je herhaaldelijk opschrijft en aandacht geeft, verandert je neurale netwerken. Je hersenen veranderen, en daardoor je leven. Alle belangrijke breinthema’s die in de volwassen journal aan bod komen, vind je ook terug in de kids journal: breinkennis, stress, slaap, Brain Food, beweging en ontspanning.

Kenmerken

Bindwijze

Hardcover

Editie

1

Gewicht

450 g

Product Breedte

155 mm

Product Hoogte

19 mm

Product lengte

216 mm

Over Charlotte Labee

Charlotte Labee, Brain Balance Expert, oprichter van het succesvolle Brain Balance Instituut en auteur. Inmiddels heeft zij acht boeken geschreven, waarvan al drie boeken die in de Nederlandse Bestseller top 60 stonden; Brain Food Smoothies, Overprikkeld Brein en Jouw Krachtige Brein. Charlotte hielp al meer dan 150.000 mensen hun doel te bereiken met haar boeken, theatertournee, coaching- en lifestyleadviezen, trainingen, opleidingen, social media, masterclasses en supplementen.