Test of jouw gezondheid extra aandacht nodig heeft

Charlotte Labee

Dé 'ik ben het waard' -challenge

Ga samen met mij aan de slag met de ‘Ik ben het waard’ challenge en ervaar binnen 10 dagen:

“Het ontvangen van externe liefde start bij het ontvangen van je eigen liefde, zonder dat kun je niet de liefde van anderen ontvangen.”

Ik ben het waard: zoiets simpels met zo’n groots effect.

Jij bent het waard om gelukkig te zijn, liefde te geven en ontvangen, je dromen te volgen, diepe vriendschappen te ontwikkelen en voor jou te leven. Zodra je dit ook gaat voelen en ervaren, weet je dat je impact kunt maken en alles kunt realiseren wat je zou willen.

Wanneer jij je aanmeldt krijg jij tien dagen lang dagelijks een video van mij in jouw inbox, waarin ik samen met jou aan de slag gaat met de ‘ik ben het waard’ affirmatie om meer zelfliefde, positiviteit en verbinding te creëren. Duizenden mensen gingen je voor in de trainingen en opleidingen!

Om dagelijks aan de slag te gaan hebben we praktische journal pages toegevoegd. Gebruik dit om antwoord te geven op de verschillende vragen welk gesteld zijn in de video en ga aan de slag met jouw “Ik ben het waard” -challenge.

De challenge is onderdeel van mijn nieuwste boek Jouw Krachtige Brein. Je hebt dit boek niet nodig om mee te doen, maar deze kan je wel extra inspiratie, informatie en tips bieden om ook na de 10 dagen aan jouw zelfliefde te blijven werken.

Op de poster vind je onder andere een handig overzicht met concrete stappen die je kunt zetten om ‘Ik ben het waard’ nog meer eigen te maken. Dit overzicht is beschikbaar als download, zodat je de poster kunt printen en ophangen op een plek waar je hem elke dag ziet.

Schrijf je nu in en doe mee aan de 10-daagse challenge

Schrijf je nu gratis in

“Het is heel belangrijk om zelf te weten waarom jij het waard bent in het leven. Want de belangrijkste relatie die je hebt in je leven, is die met jezelf. Behandel die relatie dus heel goed. Je hebt jezelf immers altijd bij je.” – Jouw Krachtige Brein

Hoe wil jij je voelen?

Vanuit Brain Balance bieden wij de opleiding Level 1 aan. Level 1 is geschikt voor iedereen die meer wil leren over zijn brein en de doelgerichte werking daarvan. Hoe je dit kan herprogrammeren om op een positieve manier in te zetten voor een gelukkiger en gezonder leven. Om deel te nemen aan Level 1 heb je geen specifieke vooropleiding of voorkennis nodig. Level 1 kun je puur voor jezelf doen als hulp bij je zelfontwikkeling. Wat kun je hier uiteindelijk mee?

Start vandaag nog met het je waard voelen, omdat je het waard bent!

30.000 mensen gingen jou voor

Over Charlotte Labee

Charlotte Labee, Brain Balance Expert, oprichter van het succesvolle opleidingsinstituut Brain Balance Opleidingen en auteur. Inmiddels heeft zij zeven boeken geschreven, waarvan al twee boeken die in de Nederlandse Bestseller top 60 stonden; Brain Food Smoothies en Overprikkeld Brein. Deze laatste is inmiddels meer dan 125.000 keer verkocht. Hiermee is zij een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van het overprikkelde brein. Charlotte hielp al meer dan 130.000 mensen hun doel te bereiken met haar boeken, theatertournee, coaching- en lifestyleadviezen, trainingen, opleidingen, social media, masterclasses en supplementen. Ook zet ze zich maatschappelijk in voor jongeren en hun mentale balans. 

“Ik ben heel dankbaar voor het succes van ‘Overprikkeld Brein’. Met ‘Jouw Krachtige Brein‘ wil ik graag nog meer inspireren door mijn persoonlijke verhaal te delen. Ik beschrijf mijn pad naar een spirituele verbinding tussen hoofd en hart. Door bewuste aandacht voor deze connectie kunnen we leven vanuit onze krachtige energie, vertrouwen en liefde. Wanneer we ons brein als krachtige tool in ons leven willen gebruiken, zullen we het juist wat meer links moeten laten liggen.”

Jouw krachtige brein: door zelfliefde & bewustzijn meer grip op jouw leven