Onrustige darmen, overprikkeld brein

Onrustige darmen, overprikkeld brein

Pre-order nu

Over mij

Als Brain Balance expert, spreker, trainer en auteur help ik mensen in balans te komen. Het is mijn missie om bewustzijn te vergroten en jou te helpen de onvoorstelbare mogelijkheden van jouw brein te ontdekken, waardoor gezondheid, geluk en wendbaarheid in een snel veranderende wereld mogelijk is.

Mijn verhaal

Mijn weg naar balans

Ik durf te zeggen dat ik tegenwoordig goed in balans ben. Maar dit is niet altijd zo geweest. Ik heb hoge pieken en diepe dalen beleefd, en de balans was toen ver te zoeken. Ik heb mindere periodes gekend waarbij mijn kledinglijn failliet ging, ik baarmoederhalskanker en een burn-out kreeg en na de bevalling van m’n zoon ons huis compleet afbrandde. Maar buiten deze externe factoren om, heb ik zelf voor de grootste disbalans gezorgd. Ik was 24/7 aan het werk, ontspande zelden, had chronische stress, sliep slecht, at ongezond en liep mezelf constant voorbij. Dit kostte me mijn gezondheid, wat uiteindelijk leidde tot verlammingsverschijnselen. 2017 werd mijn keerpunt. Ik realiseerde me dat ik mijn levensstijl compleet moest veranderen en ben mij zo gaan verdiepen in psychologie, en met name in neurological effects.

Verbinding van je brein, hart en buik

Want balans in je brein, hart en buik betekent balans in je leven. Om mensen hierin te begeleiden, inspireren en onderwijzen heb ik de Brain Balance methode ontwikkeld. Volledige balans bereik je door de zeven Brain Balance pijlers in balans te brengen: breinkennis, omgeving, ontspanning, stress, slaap, beweging en brain food. Deze methode is uitgegroeid tot een volwaardige opleiding en erkend breininstituut: Brain Balance Instituut.

Ik heb inmiddels acht boeken geschreven: Brain BalanceBrain FoodBrain Food SmoothiesBrain Balance JournalBrain Balance Teenage JournalBrain Balance Kids JournalOverprikkeld Brein en Jouw Krachtige Brein, met meerdere bestsellers die gezamenlijk al meer dan 350.000 keer verkocht zijn. Aanvullend op de boeken ga ik ook door het land met verschillende theatertours, shows en trainingen. Zou je hier graag een keer bij aanwezig willen zijn? Kijk dan in de agenda voor het eerstvolgende evenement bij jou in de buurt.

Wil je liever persoonlijke begeleiding? Ook dat is mogelijk. Vanuit ons kantoor in Rotterdam werken we met een team aan gecertificeerde Brain Balance therapeuten die jou kunnen begeleiden tijdens jouw Brain Balance-reis. We kijken graag met je mee hoe we jou het beste kunnen helpen.

Ben jij klaar voor verandering?

Zelf had ik nooit durven dromen dat mijn eigen interesse in het brein zou uitgroeien tot wat het nu is. En ik ben iedere dag weer dankbaar dat ik steeds meer mensen kan helpen. Maar het begint bij jezelf. Ik geloof er heilig in dat verandering zal komen op het moment dat jij dat echt wil. Als jij erin gelooft dat je het waard bent om te veranderen. Ik ga die reis graag met jou aan.

De Brain Balance methode

Ik heb de Brain Balance methode ontwikkeld. Volledige balans bereik je door de zeven Brain Balance pijlers in balans te brengen: breinkennis, omgeving, ontspanning, stress, slaap, beweging en Brain Food. Lees hier meer over de hele Brain Balance methodiek.

Stress

Breinkennis

Slaap

Ontspanning

Beweging

Omgeving

Brain Food &
supplementen