Charlotte Labee

Trek elke dag een intentie kaart.

Over mij

Pieken en dalen. Succes en tegenvallers.

Ik sta midden in het leven en probeer het maximale eruit te halen. Ik beleefde pieken en dalen. Succes en tegenvallers. Ik heb een eigen aanpak en model ontwikkeld waarmee ik mensen help en stimuleer om direct resultaat te ervaren. Ik geef op een toegankelijke en enthousiaste wijze lezingen en trainingen en gebruik daarbij de theorie ter ondersteuning van mijn praktijkervaring.


Ik werd geboren eind tachtiger jaren in Roosendaal. Op mijn 17e vertrok ik naar Milaan om mijn carrière te starten als model. In 2008 werd ik verkozen tot Miss Universe Nederland. Na mijn verkiezing presenteerde ik diverse programma’s bij Omroep Brabant en RTL4. Ik trouwde en kreeg een zoon.

Ik help met mijn kennis en kunde mensen die het gevoel hebben dat er meer in zit dan er nu uitkomt.

Maar ik kende ook mindere periodes. Mijn kledinglijn ging failliet, ik kreeg baarmoederhalskanker, een burn-out en vlak na de bevalling van m’n zoon, brandde m’n huis af.

Begin 2017 gooide ik het roer om. Ik veranderde mijn levensstijl en ging op zoek naar nieuwe inzichten en toepassingen om op een meer evenwichtige en stabiele manier zoveel mogelijk uit het leven te halen. Waarbij geluk, gezondheid en genieten centraal staan. Ik verdiepte me in de wereld van het menselijk brein, de mindset, voeding en beweging. Rondde mijn opleidingen ‘Neural Cause Effects’ , NLP en ‘Body Mind Reset’ af en volgde de opleiding Orthomoleculair Deskundige.

Ik heb een aanpak ontwikkeld die mensen helpt om uit hun vaste, bestaande patronen te komen en met een nieuwe mindset doelstellingen te realiseren. In zowel hun werk- als privéomgeving.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het
e-book 'Overprikkeld brein' cadeau!

Ontvang wekelijks handige tips en technieken om je denkvermogen te verbeteren
en een gezonde mentale balans te behouden!

Charlotte Labee Nieuwsbrief

Gratis e-book
"Overprikkeld brein"

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg mijn e-book “overprikkeld brein” cadeau.