Test of jouw gezondheid extra aandacht nodig heeft

Charlotte Labee

Persoonlijk advies op maat

Binnen ons therapeuten team hebben we een brede kennis beschikbaar om jou persoonlijk te kunnen begeleiden. Wanneer blijkt dat je iets anders nodig hebt dan wat jouw coach kan bieden, schakelen we daarin als team met elkaar. Allemaal om jou een gelukkiger en gezonder mens te laten zijn.

Ons aanbod

Voor het beste resultaat is het van belang dat je de juiste keuze maakt. Vind je het lastig welke therapie vorm het beste bij jou past? Plan gratis een telefonische afspraak met onze therapeuten in. We helpen je graag persoonlijk verder bij het maken van de juiste keuze. 

Supplementen advies

Welke supplementen zijn nu goed voor jou? Ieder mens is anders en de behoefte daarmee ook. Met het gratis supplement advies kun jij de juiste keuzes maken in de vele supplementen die er zijn.

Telefonisch Supplementen advies

Wil jij graag beginnen met supplementen ter ondersteuning van je gezondheid maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan kun je nu telefonisch een van onze therapeuten spreken voor een uitgebreid supplementen advies. De therapeut neemt dit door en bespreekt deze dan in een telefoongesprek van ongeveer 15 minuten met je, waarin jij meteen al je vragen kunt stellen.

Orthomoleculair advies

Heb jij al langere tijd gezondheidsproblemen, die maar niet verdwijnen? Je kunt bij ons terecht voor orthomoleculair advies in online 1-op-1 coachingsgesprekken.

Darmconsult

Gezonde darmen beginnen met een gezond voedingspatroon. Een gezond voedingspatroon zorgt daarom ook voor gezonde hersenen. Maar hoe staat het er eigenlijk voor met onze darmgezondheid?

Veel chronische ziektebeelden kunnen worden herleid naar ongezonde darmbacteriën. Alle bacteriën in de darmen – zowel gezonde als ongezonde bacteriën – bij elkaar noemen we onze darmflora.

Hypnotherapie

Hypnotherapie (de therapeutische toepassing van hypnose) kan lichamelijke en geestelijke klachten verminderden of volledig verhelpen. Door de toepassing van hypnotherapie kun je het brein herprogrammeren en ben je in staat je patronen te doorbreken en je breinprocessen in je voordeel te transformeren. 

Gezondheidstesten

Meten is weten. Wij geloven daarom sterk in het testen van je eigen gezondheid. Een wetenschappelijk verantwoorde test maakt een einde aan speculaties en geeft je objectieve informatie over onder meer je genen, hormonen, intoleranties of vitaminetekorten. Hierdoor kun je doelgericht en concreet aan de slag met het optimaliseren van je levensstijl.

Brain Balance Coaching

Wil jij leren omgaan met stress, meer rust in je hoofd, je grenzen duidelijker kunnen aangeven, meer zelfvertrouwen, assertief zijn, een betere privé/ werkbalans, leren omgaan met je gedachten, je bewustzijn vergroten, trauma of rouwverwerking?
Dan is begeleiding van onze Brain Balance coaches de oplossing voor jou.