Charlotte labee theatertour

Charlotte labee theatertour

Tickets bestellen

Charlotte Labee / Brain Balance Teenage Journal
Charlotte Labee / Brain Balance Teenage Journal

Brain Balance Teenage Journal

Help je kinderen hun doelen bereiken in maar 15 minuten per dag!

Na het succes van de journal voor volwassenen, is er ook de journal voor tieners! Hoe vroeger je begint met het leren begrijpen van je brein, hoe meer profijt je hier van hebt op latere leeftijd. En dat in slechts 15 minuten per dag! Klinkt dit als iets wat je tiener kan gebruiken?

Tieners krijgen tegenwoordig heel veel prikkels te verduren, vooral van hun telefoon. Maar denk ook aan het presteren op school, sport of het onderhouden van vriendschappen. Deze journal helpt om beter met stress en angsten te leren omgaan en bewust te zijn van hun mindset, focus en levensstijl. Ook het inzichtelijk maken en visualiseren van persoonlijke dromen kan met dit journal.

Daarom heb ik de Brain Balance teenage journal geschreven: de ultieme tool om aan te zetten tot dagelijkse actie. Voor alle tieners die aan de slag willen met het structureel ontwikkelen van positieve gewoontes, die een goede basis zijn voor latere leeftijd.

In de Brain Balance Teenage Journal staat uitleg over hoe het tienerbrein werkt, hoe tieners op situaties kunnen reageren, maar ook leuke oefeningen en opdrachten.

Charlotte Labee

Brain Balance Expert

Voor wie is deze Brain Balance Teenage Journal bedoeld?

Deze unieke Brain Balance teenage journal is iets voor jouw tiener als hij/zij:

Breintip: zet elke dag 15 minuten opzij om te journalen, om inspiratie op te doen en om in jezelf en je eigen brein te investeren.

Zij gingen jou voor:

In begin was ze erg enthousiast en had ze ook gelezen en wat opdrachten gemaakt. Nu kost het haar moeite om er weer tijd voor vrij te maken om te lezen. Hopelijk pakt ze het snel weer op. Merk wel dat het haar aan het denken zet.En soms ook wat vragen stelt. – Maike

Op een leuke manier geschreven die tieners echt aanspreek. Ook een laagdrempelige ingang om met elkaar in gesprek te gaan over je (mentale) gezondheid. – A.T.

Twee journals gekocht voor onze dochters (14 en 17 jaar) ze vonden het een prachtig cadeau. Het boek ziet er niet alleen mooi uit het is ook aantrekkelijk voor kinderen die lezen niet zo leuk vinden. Ze zijn er direct mee aan de slag gegaan. De oudste vond ook de letter grote erg fijn, ze heeft dyslexie. Het leest makkelijk weg en de informatie is goed te begrijpen. Ze worden geprikkeld , nieuwsgierig om meer te leren over het onderwerp. Heel belangrijk voor de jeugd is om te weten hoe hun eigen brein werkt. Er staan leuke opdrachten in, het boek is op een positieve manier geschreven en zet pubers in hun kracht , dat vind ik erg belangrijk. Het stukje telefoongebruik zet ze weer even met de benen op de grond op een goede manier , dat t ook minder kan , en hoe maar niet met een wijzend vingertje. Bedankt Charlotte dat jij ook aan deze doel groep denkt. – Anita

Fijn dat hier voor kinderen aandacht aan wordt besteed. Tevens ook prettig voor de ouder om hier samen met je kind een moment samen/ tijd aan te besteden. – Nea

Ik heb dit boek cadeau gekregen, ik ben 14 jaar en vind het een heel interessant boek je leert er heel veel van echt top. ben er heel blij mee. – Livia van der Graaf

Dochter van 9 heeft veel baat bij het lezen en invullen van deze journal versie. Dagelijks besteden we met ons gezin aandacht aan de journals, met deze eens versie kan ze heerlijk meedoen. Onze zoon van 16 doet mee met de ‘volwassen’ versie; geeft hem veel houvast en motivatie! – S.R.

Mijn zoon van 12 jaar vindt het erg fijn om in het journal te schrijven en de informatie te lezen. Het zorgt ervoor dat hij rustiger is en hij is opener naar mij toe. -Anouk

Journalen voor jong & oud

Het is voor iedereen mogelijk aangeleerde patronen te doorbreken, welke leeftijd je ook hebt. Voor alle leeftijden hebben we dan ook een geschikte journal.

Journalen voor jong & oud

Het is voor iedereen mogelijk aangeleerde patronen te doorbreken, welke leeftijd je ook hebt. Voor alle leeftijden hebben we dan ook een geschikte journal.

Over dit boek

Samenvatting

Journalen is een hele effectieve methode om concreet aan de slag te gaan met je doelen. Een journal is een soort agenda, maar dan een die met je meedenkt. In de Brain Balance teenage journal staat uitleg over hoe je brein werkt, hoe je op situaties kunt reageren, maar ook leuke oefeningen en opdrachten. De journal bevat inhoud voor 90 dagen.

Journalen verandert je hersenen (en leven) Schrijven in je journal verhoogt je concentratie en verlaagt je stressniveau: door het op te schrijven maak je zaken concreet. Je denk- en leervermogen verbeteren daardoor en ook je humeur en creativiteit verbetert. Iets wat je herhaaldelijk opschrijft en aandacht geeft, verandert je neurale netwerken. Je hersenen veranderen, en daardoor je leven.

Alle belangrijke breinthema’s die in de volwassen journal aan bod komen, vind je ook terug in de teenage journal: breinkennis, stress, slaap, Brain Food, beweging en ontspanning. Zet dagelijks stappen richting je doelen Elke journal bevat dag-, week- en maandpagina’s, zodat je er dagelijks mee aan de slag kunt.

Kenmerken

Bindwijze

Hardcover

Editie

1

Gewicht

470 g

Product Breedte

158 mm

Product Hoogte

19 mm

Product lengte

215 mm

Over Charlotte Labee

Charlotte Labee, Brain Balance Expert, oprichter van het succesvolle Brain Balance Instituut en auteur. Inmiddels heeft zij acht boeken geschreven, waarvan al drie boeken die in de Nederlandse Bestseller top 60 stonden; Brain Food Smoothies, Overprikkeld Brein en Jouw Krachtige Brein. Charlotte hielp al meer dan 150.000 mensen hun doel te bereiken met haar boeken, theatertournee, coaching- en lifestyleadviezen, trainingen, opleidingen, social media, masterclasses en supplementen.