Charlotte Labee

Welkom bij de Overprikkeld Brein Test

In de huidige maatschappij krijgt het brein dagelijks miljoenen prikkels te verwerken. Flikkerende beeldschermen, deadlines op werk en verontrustende berichten in de media schreeuwen om onze aandacht en laten deze vervolgens niet meer los. Hierdoor krijgen ook jouw hersenen meer prikkels te verwerken dan ooit eerder het geval was in onze miljoenen jaren lange evolutie.

Het is een situatie die bij veel mensen leidt tot een overprikkeld brein. Het overprikkeld brein is een van de grootste opkomende problemen in de moderne wereld en kan tot uiting komen in stress, burn-out, depressie, vermoeidheid, angststoornissen, verslaving en geheugen- en slaapproblemen. Ook jij herkent bepaalde van deze problemen ongetwijfeld uit je eigen omgeving.

Tijd om te testen hoe jij ervoor staat!

Leuk dat je de test gaat doen, binnen 5 minuten weet je hoe overprikkeld jouw brein en zenuwstelsel is. Het is niet alleen je brein die last heeft van de overprikkeling en de enorme informatiestroom die dagelijks op ons afkomt, maar je hele systeem. Daarom kunnen er ook fysieke klachten ontstaan die je in de weg kunnen zitten.

Start nu het invullen van de vragen en je ontvangt je resultaat direct in je mail.

Charlotte Labee Nieuwsbrief

Gratis e-book
"Overprikkeld brein"

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg mijn e-book “overprikkeld brein” cadeau.