Charlotte Labee

Het Golden Growth model

HET GOLDEN GROWTH MODEL®

Het Golden Growth Model® werd ontwikkeld vanuit de disciplines neuroscience, NCE en NLP (het brein), gedragsverandering (Body Mind Reset) en voedingsleer (Charlotte volgde de opleiding Orthomoleculair Voedingsexpert). Door deze disciplines aan elkaar te knopen leerde zij begrijpen wat de hersenen nodig hebben om in balans te zijn.

Negatieve stress leidt vaak tot een ongezonde levensstijl. Piekeren, onzekerheid, angsten, slecht eten. Allemaal tekenen dat het niet goed gaat, maar het moment dat een burn out toeslaat herkennen we vaak onvoldoende. En dat terwijl de hersenen wel signalen afgeven. In het herkennen van en acteren op deze signalen ligt een deel van de oplossing. Om brain balance te bereiken is het Golden Growth model een blue print wat je op ieder moment van je leven kunt inzetten om de juiste stappen te maken. Hierbij staat alles in het teken van de juiste balans, op het gebied van: voeding, beweging, ontspanning, stress en breinkennis. Vooral dat laatste is van essentieel belang, dit is iets wat we niet leren op school. Alles start bij je hersenen, je hersenen sturen al jouw processen de hele dag door aan. Je moe of futloos voelen? Een overvol hoofd? Teveel stress? Dit heeft allemaal met disbalans in je hersenen te maken. Start bij het creëren van balans.

 

page1image11908720

 

Het Golden Growth Model® bestaat uit 6 gouden regels voor een continu verander- en verbeterproces naar meer geluk, genieten en gezondheid. Met dit model kan iedereen in 60 dagen met een nieuwe mindset een nieuwe start maken en nieuwe doelstellingen realiseren. Zo kan iedereen op een relatief eenvoudige en toe- gankelijke manier structureel veranderen. Met nadruk op het woord ‘structureel’.

 

‘Als je de balans vindt tussen wat jouw brein nodig heeft en de juiste mindset om je aangepaste levensstijl vol te houden zul je je een stuk gelukkiger voelen. Niet voor even, maar voor altijd’

– Charlotte Labee- 

 

MIJN VERHAAL:

Ik spreek uit ervaring: ‘Als ik het zo in een adem opnoem klinkt het bizar, maar het is wel de werkelijkheid. Ik kreeg baarmoederhalskanker, vlak na de geboorte van mijn zoontje Sky brandde ons huis af, mijn kledinglijn ging failliet, ik kreeg een burn-out en uiteindelijk zelfs verlammingsverschijnselen. Ik ben er open over, want ik heb niks om me over te schamen, en uiteindelijk heeft het me gebracht waar ik nu ben. Gelukkig en vol vertrouwen over mijn aanpak. Gelukkig om dagelijks mensen te helpen en te laten ervaren wat ze kunnen aanpassen in hun lifestyle om tot verandering te komen.’

 

‘Wie goed zorgt voor zijn hersenen, zal ervaren dat de hersenen goed voor jou zorgen. Je komt in balans’

– Charlotte Labee –

 

Een deel van het geheim van het succes van het Golden Growth Model® ligt in de toepassing van de Muda Muri Mura methode, geïnspireerd op het Japanse Kaizen. Het voorkomt dat je terugvalt in oude gewoonten en patronen. En toegegeven: is dat niet wat het allermoeilijkste is in de weg naar verandering? Deze methode zorgt ervoor dat je in balans komt én blijft. Zowel in privé als op je werk. Met als gevolg dat je minder kans hebt op burn out, depressie en obesitas.

AAN DE SLAG MET HET GOLDEN GROWTH MODEL®

Charlotte staat te popelen om meer mensen kennis te laten maken met haar model. Dat kan op diverse manieren, wat het beste past. Charlotte is spreker, geeft lezingen en trainingen en geeft speciale Brain Balance workshops. Meteen aan de slag? Dat kan in de online Golden Growth Academy.

 

‘‘De lichamelijke klachten vanwege mijn burn out zijn verleden tijd, ik straal en heb weer een doel in mijn leven gevonden. Iedereen verdient BALANS! Ik heb het Golden Growth Model van Charlotte ervaren en wil nooit meer terug’

– Lise P –

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het
e-book 'Overprikkeld brein' cadeau!

Ontvang wekelijks handige tips en technieken om je denkvermogen te verbeteren
en een gezonde mentale balans te behouden!

Charlotte Labee Nieuwsbrief

Gratis e-book
"Overprikkeld brein"

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg mijn e-book “overprikkeld brein” cadeau.