Charlotte Labee

Trek elke dag een intentie kaart.

The Final Overprikkeld Brein Tour!

Bevorder een gezonde spijsvertering

Brain Balance Opleidingen

Het instituut voor breinkennis

De 5 zekerheden:

Brain Balance; het vak van NU én de toekomst!

Brain Balance Opleidingen – het instituut voor breinkennis, is de enige opleider in Nederland die middels breinkennis geïnteresseerden, coaches, therapeuten en HR-professionals en -medewerkers opleidt tot Brain Balance Coaches en -Professionals. Met deze opleidingen kun je op elk niveau leren over de geheimen van het brein. Je leert hoe je hersenen zijn geprogrammeerd en hoe je ze uiteindelijk kunt herprogrammeren waardoor een optimale balans ontstaat welke leidt tot een betere gezondheid en een gelukkiger leven.

Preventieve zorg voor het brein is de beste stap die je kunt nemen

De meest waardevolle tool in het menselijk lichaam is zonder twijfel je brein. Je hersenen sturen nagenoeg alles aan. Hoe we leren, denken, voelen en creëren. Maar ook hoe geluk wordt ervaren en hoe we ons als mens blijven ontwikkelen. In deze snel veranderende wereld is preventieve zorg voor je brein dan ook essentieel, om je beter staande te kunnen houden in de dagelijkse maatschappij. Want in onze huidige maatschappij is er meer dan ooit behoefte aan een juiste balans. Maar liefst 52% van alle werkende Nederlanders ervaart burn-out klachten en dit blijft jaarlijks groeien. Als we hier nu niet samen wat aan doen, zullen naar verwachting in 2030 mentale ziekten zoals Parkinson, Alzheimer, dementie, depressie en burn-out, de grootste ziektelast ter wereld vertegenwoordigen.

Jouw dromen binnen handbereik

Bij Brain Balance Opleidingen draait daarom alles om het hervinden van deze balans. Ontdek hoe je jouw eigen brein kunt herprogrammeren en zo enorme stappen kunt zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Doorbreek al je zelf opgelegde grenzen en leef het leven van je dromen.

Kennis van je brein is de eerste stap in de goede richting!

In de Brain Balance opleidingen en -trainingen leer je de balans terug te vinden, zowel mentaal als fysiek. De opleidingen en trainingen zijn geschikt voor iedereen die meer wil leren over zijn/haar brein en de doelgerichte werking daarvan. Of je jezelf nu op persoonlijk gebied verder wilt ontwikkelen of als professional anderen wilt helpen. Tijdens het volgen van de Brain Balance opleidingen en -trainingen leer je alles over de werking en herprogrammering van het brein en hoe je dit bij anderen kunt activeren.

Dat is de eerste stap naar een nieuwe lifestyle, die meer in balans is, waardoor gezondheidsklachten verdwijnen en meer van het leven genoten kan worden.

Human_Brain

Heb je vragen over een van onze opleidingen?

Vind je het lastig om je richting te bepalen of te kiezen uit het aanbod,
ontvang hier gratis de Brain Balance wijzer, die jou support in de juiste keuze.
Charlotte Labee Nieuwsbrief

Gratis e-book
"Overprikkeld brein"

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg mijn e-book “overprikkeld brein” cadeau.