Onrustige darmen, overprikkeld brein

Onrustige darmen, overprikkeld brein

Pre-order nu

Charlotte Labee / Brain Balance Journal
Charlotte Labee / Brain Balance Journal

Brain Balance Journal

Zet dagelijks stappen om je hersenen te veranderen

Vind jij het ook zo lastig om ingesleten gewoonten te veranderen? Dan ben je zeker niet de enige. Het menselijk brein geeft namelijk de voorkeur aan aangeleerde patronen en dit maakt ze vaak moeilijk te doorbreken.

Daarom heb ik de Brain Balance-journal speciaal ontwikkeld om dagelijks de stappen te zetten die nodig zijn om je hersenen te veranderen. De laatste inzichten uit de neurowetenschap begeleiden je op een leuke manier stap voor stap door jouw persoonlijke reis van zelfontwikkeling. Het is een journal boordevol waardevolle inzichten, tools, tips en opdrachten. Over belangrijke breinthema’s zoals breinkennis, stress, slaap, Brain Food, bewegen en ontspannen.

De Brain Balance-journal is beschikbaar in 4 unieke seizoensvarianten, die elk zijn uitgevoerd in een aparte kleur: voorjaar (gebroken wit), zomer (oranje), herfst (mosgroen) en winter (blauw). Een jaar lang journalen kan ook. De hele serie is tegen een mooie korting in één keer te bestellen.

Brain Balance Journal

90-dagen planner voor structurele veranderingen en optimale hersenbalans

€19,99

Journalen verhoogt het concentratievermogen en verlaagt het stressniveau. Het versterkt je denk- en leervermogen en boost je humeur en creativiteit.

Charlotte Labee

Brain Balance Expert

De Brain Balance Journal is iets voor jou als je…

Breintip: zet elke dag 15 minuten opzij om te journalen, om inspiratie op te doen en om in jezelf en je eigen brein te investeren.

Zij gingen jou voor:

Met ons gezin (jongste van 9 gebruikt puber versie) dagelijks een moment met zijn allen lezen, schrijven, gedachten uitwisselen. Zeer motiverend, fijn om in te werken! Absolute aanrader in combi met andere Brain balance boeken. – S.R.

Zeker afgelopen jaar een beetje in de knoop gezeten met mezelf. 2 kinderen, man (hulpverlener) en ik mn baan kwijt vanwege corona. Turbulent jaar. Wat zijn mn prio’s in het leven? Kids les geven thuis, baan zoeken etc. Als hulpmiddel dit boek gekocht. Om alles wat beter in balans te krijgen. Een duidelijk en leuk geschreven doe-boek. – Bordeaux

Erg goed boek waar je veel kan leren over de hersenen patronen lichaams beweging ontspanning en rust. Je kan er ook veel inwerkem wat je helpt om meer balans te vinden in je leven. – Carmen

Ik heb mijn journal deze week mogen ontvangen en ik ben echt onder de indruk! Ik had niet verwacht dat er ook nog zoveel informatie over het brein instond. De 2e helft van het boek is eigenlijk pas de journal. Mooie kwaliteit ook. Leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om kado te doen. Je geeft direct een signaal af dat je geeft om de gezondheid van die persoon (of van jezelf). Ik ga heerlijk elke dag journallen! – Aarabella

Een super fijn journal voor dagelijks gebruik. Zeker een top product voor als je wilt beginnen met journallen. De indeling helpt je om er een gewoonte van te maken.
Door dagelijks over een aantal dezelfde onderwerpen te schrijven, krijg je een goed inzicht in hoe het ervoor staat met jouw Brain Balance. Het neemt je vervolgens aan de hand mee om hier stap voor stap verbetering in aan te brengen. – Moniek

Ben nog niet zo heel lang bezig met het journalen maar vind het nu al zo veel structuur en overzicht geven. Ik wil graag meer rust en werken aan mijn (brein)gezondheid, maar soms kan het zo veel lijken wat je allemaal kunt doen. Door deze journal ben ik niet meer overweldigd en vooral wel gemotiveerd! – Lena

Wat is het fijn om ook tijdens de wintermaanden terwijl het buiten zo snel donker is aan jezelf te werken. Elke dag leren om een stukje te schrijven, ook voor beginners aan te raden. – Luis

Dit is zo’n handig boek, waar ik echt met mijn processen aan de slag ben gegaan en nu iedere dag bewust schrijf wat heel fijn is! Geeft inzichten en ook kennis over alle onderwerpen die mij zo aanspreken. – Chantalle

Het is een mooie journal waar er informatie in staat over het brein, voeding, beweging en balans maar ook heeft het een planning en biedt het je veel structuur en houvast. Heel nuttig om deze voor jezelf te gebruiken voor meer overzicht en rust in je hoofd. Per dag staan er de doelen in waar je aan wilt werken, wat je eet en een to do list. – Ava

Naast de prachtige vormgeving geeft dit boek structuur om er elke dag echt mee bezig te gaan. De extra informatie die je in dit boek leest voelt als een klein cadeautje. – A.T.

Journalen voor jong & oud

Het is voor iedereen mogelijk aangeleerde patronen te doorbreken, welke leeftijd je ook hebt. Voor alle leeftijden hebben we dan ook een geschikte journal.

Journalen voor jong & oud

Het is voor iedereen mogelijk aangeleerde patronen te doorbreken, welke leeftijd je ook hebt. Voor alle leeftijden hebben we dan ook een geschikte journal.

Over dit boek

Samenvatting

Elke journal bevat dag-, week- en maandpagina’s, zodat je er dagelijks mee aan de slag kunt. Of je nu beter met stress en angsten wilt leren omgaan, je mindset, focus en levensstijl wilt ontwikkelen of grote stappen wilt zetten bij het bereiken van je persoonlijke dromen; alles begint met het veranderen van je hersenen. Met deze journal heb je hiervoor de ideale tool in handen. De journal planner geeft je meer inzicht in je eigen breinprogrammatie en belemmerende overtuigingen. Want juist het opschrijven en inplannen van je doelen, zet je aan tot dagelijkse actie.

Kenmerken

Bindwijze

Hardcover

Editie

1

Gewicht

490 g

Product Breedte

158 mm

Product Hoogte

22 mm

Product lengte

219 mm

Over Charlotte Labee

Charlotte Labee, Brain Balance Expert, oprichter van het succesvolle Brain Balance Instituut en auteur. Inmiddels heeft zij acht boeken geschreven, waarvan al drie boeken die in de Nederlandse Bestseller top 60 stonden; Brain Food Smoothies, Overprikkeld Brein en Jouw Krachtige Brein. Charlotte hielp al meer dan 150.000 mensen hun doel te bereiken met haar boeken, theatertournee, coaching- en lifestyleadviezen, trainingen, opleidingen, social media, masterclasses en supplementen.