Charlotte Labee

Trek elke dag een intentie kaart.

Charlotte Labee Supplements

Wat is voor jou het belangrijkste in het leven? Juist. Je gezondheid! Want wanneer je je niet lekker voelt, of niet fijn in je vel zit, raak je uit balans. Goed om te weten is, waar deze disbalans vandaan komt. Want wat je wellicht nog niet wist, is dat veel voedingstekorten een directe link hebben naar breingerelateerde klachten zoals stress, depressie, ADHD of burn-out.

Kies je voor Charlotte Labee Supplements, dan kies je voor therapeutisch verantwoorde, hoogwaardige producten. Met zorg hebben we onze supplementen ontwikkeld speciaal passend op jouw specifieke behoefte. Geen mens is namelijk hetzelfde en daarmee is de (dagelijkse) behoefte naar supplementen ook voor iedereen anders. Het is belangrijk om goed te luisteren naar je lichaam en je brein, die vertellen je namelijk precies wat je nodig hebt. Dat kan variëren van dag tot dag, veranderen met het seizoen of te maken hebben met speciale periodes in je leven, zoals zwangerschap, examenstress of herstel na (mentale) ziekte. Op die momenten is het belangrijk om de juiste supplementen binnen te krijgen zodat jij weer in balans komt.

Charlotte Labee Supplements; een verstandige keuze

Je kunt bij Charlotte Labee Supplements niet alleen terecht voor je dagelijkse dosis slimme supplementen. We delen onze deskundige kennis ook graag met jou via onze social media en onze blog. We ondersteunen je met ons team van diëtisten en orthomoleculair deskundigen middels een persoonlijke intake. Op deze manier maken we écht het verschil door samen je persoonlijke doelen te bespreken en hier een op maat gemaakt supplementenplan op te adviseren. Met het zetten van de juiste stappen, bereik je uiteindelijk het gewenste resultaat. Uiteraard zijn Charlotte Labee supplements geen vervanging naar een verantwoorde lifestyle maar wél de eerste stap. Maak vandaag dus een verstandige keuze en doe meteen de sneltest of vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Deskundig en persoonlijk advies

Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis

100% kwaliteitsgarantie

Uitgebreide productinformatie

Slimme keuzes

Wil je direct een goede start maken? Kies dan slim uit één van onderstaande pakketten. Hiermee leg je direct een volledige basis voor jouw specifieke behoeften.

Think Positive

Jouw brein staat bloot aan tal van prikkels . Hierdoor ervaar je onrust en stress en heb je wellicht last van depressieve gevoelens. Jouw brein is in disbalans en daarmee tevens jouw lichaam en geest. Je lichaam, maar vooral je brein hebben de juiste voedingsstoffen nodig. Meer dan 20% van de dagelijkse voedingsstoffen die we tot ons nemen, komt in je brein terecht wanneer we in balans zijn. In tijden van onrust loopt de dagelijkse behoefte die je brein nodig heeft aan voedingsstoffen op tot wel 30%. Logisch dus dat een aanvulling met kwalitatief hoogwaardige supplementen een verstandige keuze is.

Met het Think Positive supplementenpakket leg jij een goede eerste basis naar een positievere mindset. 

Get Energized

Ondanks dat je wellicht gezond eet en voldoende beweegt, kun je je toch nog steeds lusteloos en niet fit voelen. Dit kan allerlei oorzaken hebben. Zo zorgt stress er bijvoorbeeld voor dat jouw mineralen en vitaminen balans eerder is uitgeput. Zit je de hele dag binnen? Dan kunnen we met zekerheid zeggen dat je een tekort aan zonlicht hebt en dus de juiste hoeveelheid vitamine-D mist. Ook werken bodemverarming en bewerkt voedsel je lichaam en brein tegen om tot het benodigde level aan voedingsstoffen te komen.

Slim dat je nu in actie komt. Met het Get Energized supplementenpakket heb jij jouw energielevel binnen no time weer op peil. 

Be Smart

De meest waardevolle tool in je lichaam is je brein! Je hersenen sturen nagenoeg alles aan. Hoe we leren, denken, voelen en creëeren. Maar ook hoe jij geluk ervaart en je als mens ontwikkelt. In deze snel veranderende wereld helpt preventieve zorg voor je brein om je beter staande te houden in de dagelijkse ratrace of life. Niet toevallig zijn fenomenen als digitale dementie en andere breinbeschadigingen de laatste jaren enorm in opkomst. Zorg dus goed voor je hersenen en start vandaag nog.

Slimme keuze om jouw brein te voorzien van een dagelijkse boost middels het Be Smart supplementenpakket. 

Stay Balanced

Om volledig in balans te zijn, zouden de volgende 7 Brain Balance pijlers bij jou goed moeten zijn opgelijnd. Je breinkennis, de mate van stress die je ervaart, voldoende beweging, Brain Food, een goede nachtrust, ontspanning op zijn tijd en een fijne omgeving.  Wanneer 1 van deze Brain Balance pijlers  in disbalans is, beïnvloedt het direct de  andere pijlers en zul je op meerdere vlakken disbalans ervaren. Charlotte Labee supplements helpen je om deze 7 Brain Balance pijlers in balans te houden en daarmee ook jouw welzijn.

Een evenwichtige beslissing dus om te kiezen voor het Stay Balanced supplementenpakket waarmee jij je brein en daarmee ook je lichaam helemaal in balans houdt. Dit is het ideale basispakket om mee te starten op de weg naar jouw dagelijkse balans. 

Vandaag kies jij dus slim voor jezelf, zodat je je morgen een stuk beter voelt!

Met de juiste voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit afgestemd op jouw persoonlijke behoeften zul je ervaren

wat de positieve effecten hiervan zijn op jouw gezondheid, je energielevel, op je lichaam,  maar vooral op je geest.

BE SMART. En kies zelf of samen met het therapeutenteam van Charlotte Labee Supplements de juiste samenstelling voor jouw dagelijkse dosis slimme supplementen die bijdragen aan een gezonder leven wat beter in balans is.

change today, enjoy tomorrow.

BE SMART. Choose Charlotte Labee Supplements

Waarom kies je voor Charlotte Labee Supplements?

Kies je voor Charlotte Labee Supplements, dan kies je voor therapeutisch verantwoorde, hoogwaardige producten. Met zorg hebben we onze supplementen ontwikkeld speciaal passend op jouw specifieke behoefte. Geen mens is namelijk hetzelfde en daarmee is de (dagelijkse) behoefte naar supplementen ook voor iedereen anders. 

Het is belangrijk om goed te luisteren naar je lichaam en je brein, die vertellen je namelijk precies wat je nodig hebt. Dat kan variëren van dag tot dag, veranderen met het seizoen of te maken hebben met speciale periodes in je leven, zoals zwangerschap, examenstress of herstel na (mentale) ziekte. Op die momenten is het belangrijk om de juiste supplementen binnen te krijgen zodat jij weer in balans komt.

Charlotte Labee Supplements: een verstandige keuze

Je kunt bij Charlotte Labee Supplements niet alleen terecht voor je dagelijkse dosis slimme supplementen. We delen onze deskundige kennis ook graag met jou. We ondersteunen je met ons team van orthomoleculair deskundigen middels een gratis persoonlijke intake. Op deze manier maken we écht het verschil door samen je persoonlijke doelen te bespreken en hier een op maat gemaakt supplementenplan op te adviseren. Met het zetten van de juiste stappen, bereik je uiteindelijk het gewenste resultaat. Uiteraard is Charlotte Labee supplements geen vervanging van een verantwoorde lifestyle maar hiermee zet je wél de eerste stap!

Maak vandaag dus een verstandige keuze en doe meteen de quickscan of vraag een gratis persoonlijk adviesgesprek aan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het
e-book 'Overprikkeld brein' cadeau!

Ontvang wekelijks handige tips en technieken om je denkvermogen te verbeteren
en een gezonde mentale balans te behouden!

Charlotte Labee Nieuwsbrief

Gratis e-book
"Overprikkeld brein"

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg mijn e-book “overprikkeld brein” cadeau.