Charlotte labee theatertour

Charlotte labee theatertour

Tickets bestellen

Charlotte Labee Supplements

Kies voor jouw dagelijkse dosis hoogwaardige supplementen.

Wat is voor jou het meest belangrijke in het leven? Juist. Je gezondheid! Want wanneer je je niet lekker voelt, of niet fijn in je vel zit, raak je uit balans. Zo’n disbalans kan worden veroorzaakt door zaken als stress, te weinig beweging en een slechte nachtrust. Maar ook een voedingsstoffentekort kan zorgen voor een disbalans in jouw gezondheid. Want wat je wellicht nog niet wist, is dat veel voedingstekorten een directe link hebben naar breingerelateerde klachten zoals stress, depressie, ADHD of burn-out.

Kies jij voor een leven vol energie, rust en positiviteit?

Kies dan voor Charlotte Labee Supplements. Wij zijn namelijk meer dan een therapeutisch verantwoord supplementenmerk. Onze therapeuten kijken mee naar de oorzaak van jouw voedingsstoffentekort, zodat deze bij de wortel kan worden aangepakt.

Met zorg hebben we onze supplementen ontwikkeld speciaal passend op jouw specifieke behoefte. Geen mens is namelijk hetzelfde en daarmee is de (dagelijkse) behoefte naar supplementen ook voor iedereen anders. Het is belangrijk om goed te luisteren naar je lichaam en je brein, die vertellen je namelijk precies wat je nodig hebt. Dat kan variëren van dag tot dag, veranderen met het seizoen of te maken hebben met speciale periodes in je leven, zoals zwangerschap, examenstress, trainen voor een marathon of herstel na (mentale) ziekte. Op die momenten is het belangrijk om de juiste supplementen binnen te krijgen zodat jij weer in balans komt.

Vandaag kies jij dus slim voor jezelf, zodat je je morgen een stuk beter voelt

Met de juiste voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit afgestemd op jouw persoonlijke behoeften zul je ervaren wat de positieve effecten hiervan zijn op jouw gezondheid, je energielevel en innerlijke rust. Supplementen zijn namelijk niet alleen van belang voor je lichaam, maar zeker ook voor je geest.

BE SMART. En kies zelf of samen met het therapeutenteam van Charlotte Labee Supplements de juiste samenstelling voor jouw dagelijkse dosis slimme supplementen die bijdragen aan een gezonder leven wat beter in balans is.

Change today, enjoy tomorrow.

“Add some priority for you and those you love will benefit.”

Welke supplementen zijn goed voor mij?

Er zijn zoveel verschillende supplementen, maar welke supplementen zijn nu goed voor jou? Ieder mens is anders en de behoefte daarmee ook. Ons team van orthomoleculaire therapeuten kijkt daarom graag met je mee en geeft je een gratis* supplement advies, zodat jij de juiste keuzes maakt in de vele supplementen die er zijn.

Op deze manier maken we écht het verschil door samen je persoonlijke doelen te bespreken en hier een op maat gemaakt supplementenplan voor te maken. Want wanneer jij weet welke supplementen, combinaties en doseringen passen bij jou, zullen de positieve effecten merkbaar zijn!

Uiteraard is Charlotte Labee supplements geen vervanging van een verantwoorde lifestyle maar hiermee zet je wél de eerste stap!