Charlotte labee theatertour

Charlotte labee theatertour

Tickets bestellen

Charlotte Labee / Testosteron test

Testosteron test

Het hormoon testosteron is belangrijk voor onder andere de opbouw en het in stand houden van de spiermassa. Ook speelt testosteron een rol bij het libido en zowel de vetregulatie als vetopslag in ons lichaam. Merk je een afname van spiermassa, verminderd libido of dat je sneller aankomt dan je gewend bent? Met deze testosteron test kun je eenvoudig en snel zelf je testosteronniveau controleren en een eventueel testosteron tekort signaleren.

Tijdens het half uur consult bespreken een van onze therapeuten de uitslag met je en wordt er een persoonlijk advies gegeven over hoe jij een goed testosteronniveau kan behouden of verbeteren. Wanneer blijkt dat je iets anders of extra’s nodig hebt dan wat jouw coach of therapeut kan bieden, schakelen we daarin als team met elkaar. Allemaal om jou een gelukkiger en gezonder mens te laten zijn.

Wat gebeurt er na het inplannen van mijn afspraak?

Op het moment dat jij een testosteron test + half uur consult boekt ziet het proces er als volgt uit:

Stap 1: Bekijk in onze agenda welk moment jij graag jouw testosteron onderzoek en half uur consult met een van onze therapeuten inplant (online/live). Houd hierbij rekening met 2 weken verwerkingstijd.

Stap 2: Na het plannen van de afspraak ontvang je een bevestiging per mail waarin je toegang krijgt tot onze online cliëntenomgeving.

Stap 3: Je ontvangt jouw online vragenlijst met vragen over jouw leefstijl, stress en voeding.

Stap 4: Vul deze vragenlijst volledig en eerlijk in voordat de afspraak plaatsvindt.

Stap 5: Je ontvangt binnen 2-3 werkdagen na aankoop de testset bij jou thuis.

Stap 6: Je volgt thuis de stappen die aangegeven worden in de testset en stuurt deze op naar het laboratorium.

Stap 7: De uitslag ontvangen wij van het laboratorium en nemen jouw uitslag voor het consult door samen met het intake-formulier.

Stap 8: Live sessie? Je kunt gratis parkeren voor de deur en je wordt ontvangen op ons kantoor.

Online sessie? Je ontvangt de link naar het videogesprek in een e-mail (cliëntenomgeving).

Stap 9: Op het moment dat jij jouw consult hebt vindt er met jouw therapeut een uitgebreid gesprek plaats waarin de adviezen en het plan samen met jou besproken worden.

Stap 10: Tijdens het consult is er ruimte voor vragen en krijg je informatie over hoe jij jouw gezondheid kan verbeteren.

Stap 11: Na het gesprek ontvang je jouw advies ook digitaal (cliëntenomgeving) zodat je het thuis nog rustig door kunt nemen en je een duidelijk overzicht hebt.

Stap 12: Met het advies ga je thuis aan de slag, als je behoefte hebt aan een vervolgsessie hebben wij daar mogelijkheden voor.

Wanneer is deze test iets voor jou?

  • Als je last hebt van libido of erectieproblemen, vermindering in spiermassa, vetregulatie problemen, vermoeidheid en/of depressieve gevoelens
  • Op basis van de zowel de testuitslag als een vragenlijst krijg je advies van een van onze therapeuten hoe je stapsgewijs jouw testosteron in balans kunt brengen
  • Je mist soms een doel in het leven en wilt dit graag vinden.​
  • Je zou onder andere meer energie, positiviteit en weerbaarheid kunnen ervaren wanneer jouw testosteron waardes in balans zijn

Meer informatie