Charlotte labee theatertour

Charlotte labee theatertour

Tickets bestellen

Charlotte Labee / Hormoononderzoek vrouw

Hormoononderzoek vrouw

Hormonen zijn stofjes die een belangrijke rol spelen bij het aansturen van verschillende functies in het lichaam. Door de afgifte van hormonen worden organen en weefsels aangespoord om sneller te werken of juist af te remmen. Een goede hormoonbalans draagt er op deze manier aan bij dat processen zoals groei, spijsvertering en stofwisseling, maar ook emoties, spanning en stress goed verlopen. Wanneer je van een hormoon te veel of juist te weinig aanmaakt wordt gezegd dat je hormonen uit balans zijn. Dit wordt ook wel een hormonale disbalans genoemd. Een hormonale disbalans kan onder andere ontstaan door verkeerde voeding, stress, een tekort aan vitaminen en mineralen of overgewicht.

Wat gebeurt er na het inplannen van mijn afspraak?

Op het moment dat jij een Hormoon onderzoek vrouwen + 1 uur consult en 30 minuten evaluatie boekt ziet het proces er als volgt uit:

Stap 1: Bekijk in onze agenda welk moment jij graag jouw uitgebreid hormoon onderzoek en uur consult met een van onze therapeuten inplant (online/live). Houd hierbij rekening met 4 weken verwerkingstijd.

Stap 2: Na het plannen van de afspraak ontvang je een bevestiging per mail waarin je toegang krijgt tot onze online cliëntenomgeving.

Stap 3: Je ontvangt jouw online vragenlijst met vragen over jouw leefstijl, stress en voeding.

Stap 4: Vul deze vragenlijst volledig en eerlijk in voordat de afspraak plaatsvindt.

Stap 5: Je ontvangt binnen 2-3 werkdagen na aankoop de de zelftest inclusief handleiding thuis via een brievenbuspakketje.

Stap 6: Scan de QR-code uit de handleiding. Hier vind je een uitgebreide video waarin onze therapeut Annefleur jouw stap voor stap begeleid hoe jij thuis zelf jouw bloedafname kunt doen. 

Let op! Kijk de video eerst voordat je begint.

Stap 7: Verstuur je sample dezelfde dag nog via de bijgeleverde retourenvelop.

Stap 8: De uitslag ontvangen wij van het laboratorium en nemen jouw uitslag voor het consult door samen met het intake-formulier.

Stap 9: Live sessie? Je kunt gratis parkeren voor de deur en je wordt ontvangen op ons kantoor.

Online sessie? Je ontvangt de link naar het videogesprek in een e-mail (cliëntenomgeving).

Stap 10: Op het moment dat jij jouw consult hebt vindt er met jouw therapeut een uitgebreid gesprek plaats waarin de adviezen en het plan samen met jou besproken worden.

Stap 11: Tijdens het consult is er ruimte voor vragen en krijg je informatie over hoe jij jouw gezondheid kan verbeteren.

Stap 12: Na het gesprek ontvang je jouw advies ook digitaal (cliëntenomgeving) zodat je het thuis nog rustig door kunt nemen en je een duidelijk overzicht hebt.

Stap 13: Met het advies ga je thuis aan de slag, als je behoefte hebt aan een vervolgsessie hebben wij daar mogelijkheden voor.

Wanneer is deze test iets voor jou?

  • Met de bloedtest hormonen vrouw kom je te weten of je hormonen uit balans zijn.
  • Bij klachten als depressies, gewichtsproblemen, hoofdpijn en migraine, stemmingswisselingen en slaapstoornissen, moeite om zwanger te raken, geen of onregelmatige menstruatie, acne, dunner wordend hoofdhaar en overmatige haargroei met name in het gezicht, borst, rug en armen. 
  • Voor het oplossen van een hormonale disbalans moet je denken aan gepersonaliseerde adviezen op het vlak van voeding, beweging, slaap en ontspanning, wat we samen met je doornemen.

Meer informatie