Charlotte labee theatertour

Charlotte labee theatertour

Tickets bestellen

Charlotte Labee / Hormoononderzoek man

Hormoononderzoek man

Ben je benieuwd naar jouw actuele hormonale status en hoe de hormonen zich tot elkaar verhouden? Door middel van de combinatie van speeksel testen in dit hormoon onderzoek  krijg je  inzicht je cortisol-, testosteron-, en DHEA niveau. Naast de uitslagen van laboratorium onderzoek krijg je een aantal aanbevelingen met betrekking tot voeding, lichaamsbeweging, slaap en ontspanning die bijzonder zinvol zijn om je hormoonbalans te verbeteren of om een goed niveau te behouden, die onze therapeuten samen met je doornemen. 

Wat gebeurt er na het inplannen van mijn afspraak?

Op het moment dat jij een uitgebreid hormoon onderzoek + 1 uur consult boekt ziet het proces er als volgt uit:

Stap 1: Bekijk in onze agenda welk moment jij graag jouw uitgebreid hormoon onderzoek en uur consult met een van onze therapeuten inplant (online/live). Houd hierbij rekening met een verwerkingstijd van 4 weken.

Stap 2: Na het plannen van de afspraak ontvang je een bevestiging per mail waarin je toegang krijgt tot onze online cliëntenomgeving.

Stap 3: Je ontvangt jouw online vragenlijst met vragen over jouw leefstijl, stress en voeding.

Stap 4: Vul deze vragenlijst volledig en eerlijk in voordat de afspraak plaatsvindt.

Stap 5: Je ontvangt binnen 2-3 werkdagen na aankoop de testset bij jou thuis.

Stap 6: Je volgt thuis de stappen die aangegeven worden in de testset en stuurt deze op naar het laboratorium.

Stap 7: De uitslag ontvangen wij van het laboratorium en nemen jouw uitslag voor het consult door samen met het intake-formulier.

Stap 8: Live sessie? Je kunt gratis parkeren voor de deur en je wordt ontvangen op ons kantoor.

Online sessie? Je ontvangt de link naar het videogesprek in een e-mail (cliëntenomgeving).

Stap 9: Op het moment dat jij jouw consult hebt vindt er met jouw therapeut een uitgebreid gesprek plaats waarin de adviezen en het plan samen met jou besproken worden.

Stap 10: Tijdens het consult is er ruimte voor vragen en krijg je informatie over hoe jij jouw gezondheid kan verbeteren.

Stap 11: Na het gesprek ontvang je jouw advies ook digitaal (cliëntenomgeving) zodat je het thuis nog rustig door kunt nemen en je een duidelijk overzicht hebt.

Stap 12: Met het advies ga je thuis aan de slag, als je behoefte hebt aan een vervolgsessie hebben wij daar mogelijkheden voor.

 

Wanneer is deze test iets voor jou?

  • De speekseltest hormonen voor mannen geeft inzicht in de hormonen cortisol, testosteron en DHEA en toont de verhouding tussen de verschillende hormonen.
  • Bij klachten als stress, vermoeidheid, depressies, slecht slapen, verminderde libido en erectie, vergeetachtigheid, gewichtstoename of moeilijk afvallen.

Meer informatie