Charlotte labee theatertour

Charlotte labee theatertour

Tickets bestellen

Final overprikkeld brein tour

30.000 deelnemers, bedankt voor jullie aanwezigheid!

Overprikkeld Brein Tour 2022/2023

Alle Overprikkel Brein theatervoorstellingen verkochten steevast uit, de Final show in Mainstage Den Bosch verkocht uit. Het was geweldig. Een ervaring waarbij ik zoveel mensen heb mogen informeren en inspireren. Bekijk hier de terugblik op de voorstellingen.

Kon jij geen ticket bemachtigen voor de tour, maar wil je wel heel graag aan de slag met je brein? Meld je dan nu aan voor onze wachtlijst en wees er dit keer als allereerste bij!

Overprikkeld Brein Tour 2022/2023

Neem de volgende stap en ga aan de slag met het herprogrammeren van jouw bewuste en onbewuste processen.

Ons brein verwerkt dagelijks miljoenen prikkels, meer dan ooit tevoren. Het overprikkeld brein is een van de grootste opkomende problemen in de moderne wereld en kan tot uiting komen in stress, burn-out, depressie, vermoeidheid, angststoornissen, verslaving en geheugen- en slaapproblemen. Ook jij herkent bepaalde van deze problemen ongetwijfeld uit je eigen omgeving.

Tijdens dit event reikte ik handvatten aan om zelf aan de slag te gaan. Aan de slag met het leren omgaan van de vele prikkels iedere dag. Met als doel controle te krijgen over je eigen brein en weer lekker in je vel te zitten!

Vragen?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op

“Door de snelheid van de wereld zoeken we extern ons geluk en welzijn. Als we in onszelf kijken, vind je alles wat er nodig is. Jouw innerlijke proces bepaalt hoe je de wereld ziet. Verander je dit, verander je alles.”

De aftermovie: een blik terug op de Overprikkeld Brein tour

Kom tot rust

De belangrijkste lessen uit de Overprikkeld Brein tour draaien om het vinden van rust. Ontdek hoe je heerlijk tot rust komt wanneer je deze lessen zelf toepast!

Prikkels begrijpen

Waar komen al die prikkels eigenlijk vandaan? Hoe kun je ze herkennen? Dit diepen we uit, zodat jij een frisse blik op de wereld om je heen krijgt.

Praktische tips

Je leert meer over het brein, maar krijgt vooral ook veel praktische tips waar je zelf echt mee verder kunt. Een veelgehoord en voor ons erg belangrijk compliment.

Geheel verzorgd

Met een prachtige locatie en de gastvrijheid van het personeel hoef je je nergens druk om te maken. Neem plaats, maak het je comfortabel en laat je meevoeren door Charlotte!

Even voorstellen

Over mij

Charlotte Labee, Brain Balance Expert, oprichtster van het succesvolle opleidingsinstituut Brain Balance Opleidingen en auteur. Inmiddels heeft zij zeven boeken geschreven, waarvan haar laatste boek in de Nederlandse Bestseller top 60 stonden en inmiddels meer dan 135.000 keer is verkocht; Overprikkeld Brein. Hiermee is zij een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van het overprikkelde brein. Charlotte hielp meer dan duizenden mensen hun doel te bereiken met haar boeken, theatertournee, coaching- en lifestyleadviezen, trainingen, opleidingen, social media, masterclasses en supplementen. Ook zet ze zich maatschappelijk in voor jongeren en hun mentale balans. 

De kennis die Charlotte met haar opleidingen en boekonderzoek opdeed deelt zij nu zoveel mogelijk met anderen, en dus ook met jou. Zo leer je beter om te gaan met overprikkeling. 

.

Hoe overprikkeld ben jij?

Met de overprikkeld brein test kom je er al snel achter hoe overprikkeld jouw brein is.