Charlotte Labee

23 mei 2023 – Charlotte Labee: Overprikkeld Brein Tour

Vanwege succes uitverkocht, schrijf je in voor de wachtlijst! 

The Final Overprikkeld Brein Tour

Eerdere edities verkochten steevast uit, dus organiseren we nu een extra verlengde en exclusieve show op 23 mei 2023 in de MAINSTAGE, Den Bosch. De allerlaatste. 

Wegens het grote succes is ook deze editie nu uitverkocht. Kon je geen ticket bemachtigen maar wil je toch graag aanwezig zijn? Je kunt je nu inschrijven voor de wachtlijst. Mocht er een plekje vrij komen hanteren we het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

Overprikkeld Brein Tour 2023

Krijg meer grip op je brein en je leven

Ons brein verwerkt dagelijks miljoenen prikkels, meer dan ooit tevoren. Het overprikkeld brein is een van de grootste opkomende problemen in de moderne wereld en kan tot uiting komen in stress, burn-out, depressie, vermoeidheid, angststoornissen, verslaving en geheugen- en slaapproblemen. Ook jij herkent bepaalde van deze problemen ongetwijfeld uit je eigen omgeving.

Daarom krijg je tijdens dit event handvatten aangereikt tijdens een interactieve lezing. Zo leer je om te gaan met de prikkels van iedere dag. Neem de controle over je brein en zit weer lekker in je vel!

Na de Overprikkeld Brein-lezing ken jij de belangrijkste oorzaken én oplossingen voor overprikkeling. Aan de hand van concrete tips en praktische inzichten leer je op een toegankelijke manier hoe je een overprikkeld brein kunt voorkomen of weer in balans kunt brengen om zo gezonder, energieker en gelukkiger door het leven te gaan.

Vragen?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op

23 mei 2023

€ 29,95

23 mei 2023

€ 29,95

Zaal open

18:30

Voorprogramma

19:30

Aanvang show

20:00

Einde

22:00

Locatie

Beoordeling

Gewaardeerd door bezoekers met een 8,3

Vragen?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op

“Door de snelheid van de wereld zoeken we extern ons geluk en welzijn. Als we in onszelf kijken, vind je alles wat er nodig is. Jouw innerlijke proces bepaalt hoe je de wereld ziet. Verander je dit, verander je alles.”

Wat komt er allemaal aan bod?

Tijdens de show leer je hoe je een overprikkeld brein kunt tegengaan. We behandelen allerlei inzichten uit de neurowetenschap en orthomoleculaire geneeskunde, maar ook oude wijsheden, ademhalingstechnieken en voeding. 

 

Ons brein is ingewikkeld, maar ook erg krachtig. Ontdek hoe het werkt en stuur het zo beter aan. Breid je kennis over je brein uit en herken wanneer jouw brein uit balans raakt en welke invloed je hier zelf op hebt.

Verschillende manieren om balans te vinden en prikkels te verwerken. Samen ontdekken we hoe ook jij dit het beste kunt gebruiken, zodat je vanuit meer geluk, balans en ontspanning door het leven kunt gaan.

Wat is er nodig om rust en interne connectie te herstellen? Op welke manier staan je hart en je brein met elkaar in verbinding? Hoe werken energie en ons brein?

Patronen die ontstaan als herhaaldelijk mechanisme kunnen negatieve gevolgen hebben. Samen bespreken we hoe je die patronen kunt doorbreken!

Emoties slaan zich op in je lichaam en kunnen zo disbalans veroorzaken. Door naar je eigen brein en lichaamsprocessen te luisteren leer je inspelen op je gemoedstoestand. Ik vertel je hoe.

Leer welke factoren voor overprikkeling kunnen zorgen en hoe je hier goed mee omgaat. Wat is de rol van neurotransmitters op je brein? Welk effect heeft social media? Hoe beïnvloeden je darmen en nervus vagus je brein?

Ervaringen van anderen

Proef de sfeer

Bekijk hieronder de aankondiging en proef alvast de fantastische sfeer van de theaterbijeenkomst.

Kom tot rust

De belangrijkste lessen uit de Overprikkeld Brein tour draaien om het vinden van rust. Ontdek hoe je heerlijk tot rust komt wanneer je deze lessen zelf toepast!

Prikkels begrijpen

Waar komen al die prikkels eigenlijk vandaan? Hoe kun je ze herkennen? Dit diepen we uit, zodat jij een frisse blik op de wereld om je heen krijgt.

Praktische tips

Je leert meer over het brein, maar krijgt vooral ook veel praktische tips waar je zelf echt mee verder kunt. Een veelgehoord en voor ons erg belangrijk compliment.

Geheel verzorgd

Met een prachtige locatie en de gastvrijheid van het personeel hoef je je nergens druk om te maken. Neem plaats, maak het je comfortabel en laat je meevoeren door Charlotte!

Even voorstellen

Wie is Charlotte Labee?

Charlotte Labee, Brain Balance Expert, oprichtster van het succesvolle opleidingsinstituut Brain Balance Opleidingen en auteur. Inmiddels heeft zij zeven boeken geschreven, waarvan haar laatste boek in de Nederlandse Bestseller top 60 stonden en inmiddels meer dan 100.000 keer is verkocht; Overprikkeld Brein. Hiermee is zij een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van het overprikkelde brein. Charlotte hielp meer dan duizenden mensen hun doel te bereiken met haar boeken, theatertournee, coaching- en lifestyleadviezen, trainingen, opleidingen, social media, masterclasses en supplementen. Ook zet ze zich maatschappelijk in voor jongeren en hun mentale balans. 

De kennis die Charlotte met haar opleidingen en boekonderzoek opdeed deelt zij nu zoveel mogelijk met anderen, en dus ook met jou. Zo leer je beter om te gaan met overprikkeling. Ben jij er bij op 23 mei 2023? 

Veelgestelde vragen

Dit event is voor iedereen die interesse heeft in zijn of haar brein, in hoe je eigen processen werken en hoe je brein en lichaam samenwerken. Je wilt je kennis over het brein uitbreiden, je wilt weten waarom je soms terugvalt in bepaalde negatieve patronen, je wilt vanuit meer geluk, balans en ontspanning door het leven gaan, je wilt een manier vinden om uit de rat race te stappen, je wilt beter voor jezelf (en je gezin) zorgen. Ook is de lezing interessant wanneer je je herkent in een van de volgende symptomen: stress, burn-out, depressie, vermoeidheid, angststoornissen, verslaving en geheugen- en slaapproblemen.

Deze voorstelling is niet zomaar een lezing waarbij je alleen informatie krijgt toegezonden en er sprake is van eenrichtingsverkeer. Het is een interactieve lezing, waarbij je tips & tricks mee naar huis krijgt die je direct kunt toepassen. Neem bijvoorbeeld ook een notitieblokje mee, zodat je de waardevolle informatie die je hoort op kunt schrijven en later terug kunt lezen.

Zeker! Wanneer je het boek wel al hebt gelezen is het een mooie aanvulling op de informatie en hoor je veel nieuwe extra’s.

Je kunt direct bij de Mainstage parkeren. Reserveer hier alvast je parkeerticket.

Zeker! Er zijn een aantal mindervalide- en/of rolstoelplekken beschikbaar.

Het publiek wat op dit event afkomt is heel divers. Mannen, vrouwen, kinderen. Gezinnen, partners, vrienden- en vriendinnengroepen, van jong tot oud.

Hoe overprikkeld ben jij?

Met de overprikkeld brein test kom je er al snel achter hoe overprikkeld jouw brein is.

Charlotte Labee Nieuwsbrief

Gratis e-book
"Overprikkeld brein"

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg mijn e-book “overprikkeld brein” cadeau.