Charlotte Labee

25 november 2023 – Brain Balance live in Ahoy

Charlotte Labee live in Ahoy

Aan de slag met jouw brein: jouw eendaagse reis naar persoonlijke groei

Charlotte Labee live in Ahoy

Aan de slag met jouw brein: jouw eendaagse reis naar persoonlijke groei

95% van onze acties, emoties en gedachtes worden door ons onderbewustzijn aangestuurd. Alleen begrijp jij echt hoe jouw onderbewustzijn functioneert en hoe deze voor jou is geprogrammeerd? Wat als dit onderbewuste proces jou nu in de weg zit?

Jij misschien last hebt van overprikkeling, stress of onrust in je leven en niet weet waardoor. Elk brein kent 5 biologische brein regels om de juiste rust, balans en verbinding in het leven te ervaren. Het gevoel van zelfbeschikking, eigenwaarde, is als zuurstof voor jouw plaats in de maatschappij. Wanneer dit wordt aangetast, ontstaat er disbalans.

Ontdek de 5 biologische breinregels die jou helpen te begrijpen waar nu de oorzaken achter gevoelens van onmacht, disbalans en ongeluk achter schuilen. Het constante ‘aan’ moeten staan, de druk om altijd te presteren en de verwachtingen van de maatschappij: wil jij hier los van komen?

Zet nu de eerste stap op jouw reis naar een gezonder brein. Schrijf je in voor de unieke 1-daagse training van Charlotte Labee, live in Ahoy.

25 november 2023

vanaf € 69,95

25 november 2023

vanaf €69,95

Zaal open

10:00

Start programma

11:00

Einde

19:00

Locatie

Ahoy RTM stage

Plattegrond

Ga een dag lang aan de slag met jouw eigen programmering, een dag welk in teken staat van:

Leer het motortje in je hoofd uitschakelen en terug te keren naar binnen. Ons huidige leven en de huidige maatschappij is één grote rollercoaster die nooit stopt. Leer leven zonder altijd aan te staan.  

Hoe lekker zou dat zijn? Een leven zonder stress en vol zorgeloosheid? Stress kan ook iets goeds met je doen, maar wanneer het continu aanwezig is kan dit disbalans veroorzaken. Hoe herken je stressklachten bij jezelf en hoe ga je hiermee om? Hoe stop je jouw onbewuste van terugkeren naar stressvolle situaties en te gaan voor rust?

Een dipje na de middaglunch, toch nog even een snoepje onderweg, dat stukje taart kon ik echt niet afslaan, ik verdiende het. Alleen wat doet al deze voeding met jouw brein? Hoe heeft dit impact op onze darmen en hoe heeft dit impact op de verbinding tussen onze darmen en brein?  

Alles komt vanuit een programmering tot stand. Dat wat jij denkt en doet zit opgeslagen in onze neurale netwerken. Alleen hoe pas je nu deze programmeringen aan? Hoe stop je met bijvoorbeeld piekeren, of hoe stop je negatieve gedachtes over jezelf in je hoofd? 

Verslavend gedrag is vandaag de dag niet meer te negeren. Kijk eens om je heen in het OV, in een restaurant. Verslaafd aan social media, verslaafd aan Netflix series. Hoe kom je van deze verslavingen af en hoe herprogrammeer jij je brein om dit niet nodig te moeten hebben?  

Tevreden zijn begint bij jezelf. Wanneer jij tevreden in de spiegel kunt kijken, kun je vol tevredenheid leven. Vaak wordt tevreden zijn met gekoppeld aan externe erkenningen en/of materie. Je brein is gewend aan het hunkeren naar meer, terwijl we eigenlijk zouden willen leren hoe stil te staan, tevreden te zijn met wie we zijn en leren accepteren dat groei begint bij jezelf.  

In de huidige maatschappij leven we te veel vanuit ons hoofd en niet vanuit ons hart. Altijd maar rennen en gaan om te voldoen aan de maatschappij, aan alle eisen om ons heen. Hoe fijn zou het zijn als je leert hoe je vanuit je hart kan leveren en hoe je jouw hart chakra kan leren openen en spreken?  

We genieten vaak van vluchtige geluksmomentjes: vakantie, mooi uitzicht, terrasje met een wijntje en bitterballen… Wat nou als je dit gevoel van geluk, dagelijks kunt ervaren zonder op die plek te zijn? Leer leven in dankbaarheid door diverse oefeningen en handvatten die je aangereikt om thuis toe te passen in je leven.  

Wat vertelt jouw onderbuikgevoel jou nu echt? Wanneer kun jij volledig zijn zoals je bent en volledig gelukkig hiermee zijn? Dat gevoel dat iedereen naar je lacht wanneer je vrolijk bent, dagelijks ervaren? De verbinding van jouw buikgevoel en jouw hoofd is ontstaan door de Nervus Vagus, één van de belangrijkste zenuwbanen in je lichaam. Leer wat jouw Nervus Vagus jou vertelt en leer je onderbuikgevoel toe te passen in je dagelijkse leven. 

Actie is reactie, alles wat je geeft krijg je terug, oorzaak en gevolg. Allemaal universele wetten die wij dagelijks kunnen inzetten in ons leven, maar niet altijd doen doordat we vanuit een overprikkeld brein leven. Welke wetten zijn van meerwaarde voor jouw geluk, rust en vrijheid in het leven? Leer dit tijdens de 1-daagse training van Charlotte Labee

Ieder brein, ieder mens, kent 5 biologische breinregels. Eén van die breinregels is zelfbeschikking. Wanneer deze 5 breinregels niet worden nageleefd kan er disbalans in het brein ontstaan. Wat zijn die 5 breinregels nu en hoe pas jij deze toe in jouw leven? Dat leer je tijdens de ééndaagse training in Ahoy.

Is deze dag training iets voor mij?

Ben jij echt compleet gelukkig? Of is er altijd wel iets wat beter kan of moet van jezelf? Heb jij volledig rust in je hoofd en leef je vanuit je eigen gevoel en hart? Heb jij het gevoel altijd maar ‘aan’ te moeten staan en aan het watertrappelen te zijn in de ratrace van het leven? Hoe staat het ervoor met jouw energie? Sta je elke dag op met een uitgerust gevoel en ga je vol energie de dag door, of ben je op zoek naar afleidingen om maar niet aan die vermoeidheid te denken? Afleidingen zoals social media, het nieuws, ongezonde voeding, suikers, alcohol.  

Het leven kan niet altijd perfect gaan, maar hoe jij ermee omgaat kan een groot verschil maken in jouw gevoel, energieniveau en plezier. Plezier in je werk en plezier in je leven. Tijdens deze 1-daagse training door Charlotte Labee gaan we in op de 3 belangrijkste breinen van je lichaam; je (hoofd)brein, hart en buik. De verbinding tussen deze 3 breinen, ook wel de gouden driehoek genoemd, communiceren de hele dag met elkaar. Wat doet voeding in je buik, bijvoorbeeld met je brein? En wat gebeurt er met je brein wanneer je niet vanuit je diepste verlangens en gevoelens leeft, leeft vanuit een “accepteren en doorgaan” mentaliteit? Hoe weerhoudt dit zich tot de persoon die jij vandaag de dag bent?  

Ontdek je eigen brein programmering voor meer rust, balans en energie.

De 7 zekerheden

“Ontdek de 5 biologische breinregels die jou helpen te begrijpen waar nu de oorzaken achter gevoelens van onmacht, disbalans en ongeluk achter schuilen”.

Ervaringen van anderen

Even voorstellen

Wie is Charlotte Labee?

Charlotte Labee, Brain Balance Expert, het brein achter Brain Balance Opleidingen en auteur. Inmiddels heeft zij acht boeken geschreven, waarvan haar laatste 2 boeken in de bestseller top 60 staan: Overprikkeld Brein en Jouw Krachtige Brein. Waarbij Overprikkeld Brein al meer dan 125.000 keer is verkocht.

Hiermee is zij een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van het overprikkelde brein. Charlotte hielp meer dan duizenden mensen hun doel te bereiken met haar boeken, theatertournee, coaching- en lifestyleadviezen, trainingen, opleidingen, social media, masterclasses en supplementen. Ook zet ze zich maatschappelijk in voor jongeren en hun mentale balans.

De kennis die Charlotte met haar opleidingen en boekonderzoek opdeed, deelt zij nu zoveel mogelijk met anderen, en dus ook met jou. Zo leer je beter om te gaan met overprikkeling. Ben jij erbij op 25 november 2023 in Ahoy?

Veelgestelde vragen

Dit event is voor iedereen die interesse heeft in zijn of haar brein, in hoe je eigen processen werken en hoe je brein en lichaam samenwerken. Je wilt je kennis over het brein uitbreiden, je wilt weten waarom je soms terugvalt in bepaalde negatieve patronen, je wilt vanuit meer geluk, balans en ontspanning door het leven gaan, je wilt een manier vinden om uit de rat race te stappen, je wilt beter voor jezelf (en je gezin) zorgen. Je wilt de kennis welk je al hebt opgedaan, toepassen en activeren in je dagelijkse leven. Ook is de lezing interessant wanneer je je herkent in een van de volgende symptomen: stress, burn-out, depressie, vermoeidheid, angststoornissen, verslaving en geheugen- en slaapproblemen.

Tijdens de tour gaf ik je veel nieuwe inzichten en informatie. Ik reikte je handvatten aan. De live dag is een 1-daagse training voor jou, samen met gelijkgestemden. Tijdens de dag ga ik je trainen op de 3 elementen: het brein, het hart en de buik. Hier krijg je aan de hand van een werkboek oefeningen en praktische tips voor, je gaat tijdens de live dag aan de slag met gelijkgestemden en ik geef je tips mee voor een eenvoudige toevoeging in je huidige leven.

Zeker! Dit is een veel grotere verdiepingsslag op de kennis welk je in het boek hebt opgedaan. Tijdens de dag ga ik jullie trainen op de 3 elementen: het brein, het hart en de buik. Hier krijg je aan de hand van een werkboek oefeningen en handvatten mee, je gaat tijdens de live dag aan de slag met gelijkgestemden en ik geef je praktische tips voor toepassing in je dagelijkse leven.

Je kunt direct bij Ahoy parkeren. Reserveer hier alvast je parkeerticket.

Ja. Er zijn een aantal mindervalide- en/of rolstoelplekken beschikbaar. Neem daarvoor even contact op met onze klantenservice.

Het publiek wat op dit event afkomt is heel divers. Mannen, vrouwen, jongeren. Partners, vrienden- en vriendinnengroepen, van jong tot oud.

Als VIP-plek word je onderdeel van de show. We zullen een selectie doen van de personen met een VIP plaats om oefeningen mee te doen tijdens de live dag. Charlotte Labee kan jou daarbij vragen stellen of meenemen in oefeningen. Je zult de show van dichtbij ervaren, beleven en de energie voelen van Charlotte. Een unieke kans om dichtbij te zijn en er echt het maximale uit te halen. Er zal voor iedereen een schermpje aanwezig zijn om mee te kijken wanneer nodig, dit omdat je voor de grote beeldschermen van het podium zit en daardoor omdraaien naar het beeldscherm als niet-prettig kan worden ervaren. Daarnaast geef je toestemming bij deelname aan een VIP plek om foto’s en/of video’s te maken. Weet ook dat je alleen naar de toiletten kunt in de pauzes, elke 1,5 – 2 uur. Dit is jouw moment om te stralen en er alles uit te halen! Mis deze unieke kans niet, claim je VIP ticket en maak deel uit van het grote geheel.

Voor de lunch is er een food hal met een ruim aanbod aan verschillende gezonde opties voor aanschaf. In de namiddag kun je ook een snack kopen. 

Hoe overprikkeld ben jij?

Met de overprikkeld brein test kom je er al snel achter hoe overprikkeld jouw brein is.

Charlotte Labee Nieuwsbrief

Gratis e-book
"Overprikkeld brein"

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg mijn e-book “overprikkeld brein” cadeau.