25 november 2023

Charlotte Labee 1 daagse training

uitverkocht!

Charlotte Labee
1-daagse reis
Live in Ahoy

Een dag lang aan de slag met jouw brein: Jouw eendaagse reis naar persoonlijke groei

Door zelfliefde & bewustzijn meer grip op jouw leven

Ben jij echt compleet gelukkig? Of is er altijd wel iets wat beter kan of moet van jezelf? Heb jij volledig rust in je hoofd en leef je vanuit je eigen gevoel en hart? Heb jij het gevoel altijd maar ‘aan’ te moeten staan en aan het watertrappelen te zijn in de ratrace van het leven? Hoe staat het ervoor met jouw energie? Sta je elke dag op met een uitgerust gevoel en ga je vol energie de dag door, of ben je op zoek naar afleidingen om maar niet aan die vermoeidheid te denken?

25 november 2023
Vanaf € 69,95
Zaal open
10:00
Start programma
11:00
Einde
19:00
Locatie
Ahoy RTM Stage
Plattegrond
Download hier

Is deze training iets voor mij?

Ben jij echt compleet gelukkig? Of is er altijd wel iets wat beter kan of moet van jezelf? Heb jij volledig rust in je hoofd en leef je vanuit je eigen gevoel en hart? Heb jij het gevoel altijd maar ‘aan’ te moeten staan en aan het watertrappelen te zijn in de ratrace van het leven? Hoe staat het ervoor met jouw energie? Sta je elke dag op met een uitgerust gevoel en ga je vol energie de dag door, of ben je op zoek naar afleidingen om maar niet aan die vermoeidheid te denken? Afleidingen zoals social media, het nieuws, ongezonde voeding, suikers, alcohol.  

  • Hoe kunnen emotionele klachten zorgen voor fysieke klachten?
  • Hoe word je beperkt door gedachten?
  • Hoe kun je door het brein te trainen in aandacht, focus en bewustzijn anders in het leven staan?
De volgende thema’s worden behandeld:
Overprikkeling
Leven zonder stress
Ongezonde voeding
Programmering
Verslavend gedrag
Van ontevreden naar tevreden
Kom terug in je eigen gevoel
Dankbaarheid
De nervus vagus
Universele wetten in jouw leven
De 5 breinregels
Overprikkeling
Leer het motortje in je hoofd uitschakelen en terug te keren naar binnen. Ons huidige leven en de huidige maatschappij is één grote rollercoaster die nooit stopt. Leer leven zonder altijd aan te staan.

“Ontdek de 5 biologische breinregels die jou helpen te begrijpen waar nu de oorzaken achter gevoelens van onmacht, disbalans en ongeluk achter schuilen”.

Charlotte Labee

Brain Balance Expert

De 7 zekerheden
die je krijgt

Ontdek je eigen brein programmering voor meer rust, balans en energie.

Brain Balance expert

Een dag lang training door Brain Balance expert en auteur van o.a. Overprikkeld Brein en Jouw Krachtige Brein, Charlotte Labee.

Persoonlijk werkboek

Persoonlijk werkboek cadeau t.w.v. €24,95 om thuis verder met jouw brein en programmeringen aan de slag te gaan.

Neurowetenschap

De nieuwste kennis en inzichten vanuit de neurowetenschap.

Handvatten & oefeningen

Handvatten en oefeningen om in je dagelijkse leven toe te passen.

5 biologische breinregels

Kennis over de 5 biologische breinregels en hoe je deze leert toepassen in jouw leven.

Gouden driehoek verbinding

Wat de verbinding van jouw gouden driehoek inhoud en hoe je dit in de praktijk toepast.

Toepassen & activeren

Leer de kennis van jouw gouden driehoek en deze toepassen en activeren.

Wat onze bezoekers vinden

Al meer dan 30.000 bezoekers gingen jou voor!

“Ik ben door Charlotte nog meer geïnspireerd om mezelf verder te ontwikkelen en mijn brein en lichaam nog beter te begrijpen. Ik wil de beste versie van mezelf worden.”

– Peter

“Super interessant, werd goed gepresenteerd, onderhoudend. Leuk hoe je mensen uit hun comfortzone haalt.”

– Joost

“Compliment voor de eenvoudige uitleg van de toch vrij moeilijke materie. Charlotte kan mensen ook echt goed enthousiasmeren zodat je meteen zin krijgt het toe te passen. Wat ik heel goed vond wat ze zei en wat ook herkenbaar is voor mij, is dat ze veel mensen kent met kennis maar die de kennis niet toepassen. Het is beter 5% te onthouden en toe te passen dan alles te onthouden en niets toe te passen. Dus dat is nu mijn prioriteit: toepassen.”

– Marina

“Wat spreek jij onwijs goed, makkelijk, duidelijk en luchtig met een beetje humor. Ik merk dat je veel kennis hebt en onwijs gepassioneerd bent in wat je doet. Mooi! Dankjewel Charlotte!”

– Carla

“Dat zelfliefde zo belangrijk is om een goede balans in je hersenen te houden omdat je vanuit zelfliefde betere keuzes maakt en jezelf het waard vindt om deze keuzes te maken. Daarnaast vond ik het gedeelte over de pijnappelklier en hersenvocht bijzonder interessant. Ik wist niet dat het zo werkt. En ik werd gegrepen door de waanzinnige intro. Ik ben in ieder geval geïnspireerd weer naar huis gegaan en zou de lezing heel graag nog”

– Jane

“Gepassioneerd bewustzijnsverhaal van Charlotte. Zo mooi in haar kracht. Voorouder trauma stuk raakte me ook. Nu zelf in bezig met familieopstellingen. Mooi dat dit er ook in zat. Krachtig verhaal. Oefeningen ook mooi energie gevend.”

– Pieter

“Voor mij herkenbaar is dat als je jaren niet goed voor je lichaam zorgt je echt ziek wordt!
Was al een bekende les voor mij!… maar zeker een reminder dat ik goed voor mijzelf op alle fronten moet zorgen. Hele fijne lezing. Dank daarvoor!”

– Sandra

“De boxen zijn mij het meest blij gebleven. De uitleg daarover. Mooie aanvulling op jouw boek. De oefeningen vond ik erg leuk om te doen, houdt je aandacht er goed bij. Een hoop informatie. Ik had wel moeite om alle info te verwerken aan het einde van de avond (zit zelf nog midden in m’n herstel, dus voor mij persoonlijk was 2 uur wel beetje te veel).”

– Patricia

“Lieve Charlotte, bedankt voor je mooie, en leerzame lezing. Het is bijzonder om te zien met hoeveel passie je alle inspirerende informatie over het brein, met het publiek deelt.”

– Kelly

“Dankjewel voor de nieuwe inzichten die ik gisteravond heb gekregen. Zo goed dat er aandacht wordt besteed aan dit onderwerp. Ik heb je boek gekocht, dus ga hier zeker mee aan de slag!”

– Maurits

“Prachtige lezing ik zou er wel meer van willen en dan bijvoorbeeld steeds een ander onderwerp. Er valt zoveel over te vertellen.”

– Natasja

“Wat een vakvrouw die Charlotte
Heel veel brede kennis. Wat ik ook fijn vindt dat ze een mooie presentatie deed en daarin geen reclame maakte voor haar supplementen of cursussen.
Dus kortom bekwaam en duidelijk.”

– Nathalie

Wie is Charlotte Labee?

Charlotte Labee, Brain Balance Expert, het brein achter Brain Balance Opleidingen en auteur. Inmiddels heeft zij acht boeken geschreven, waarvan haar laatste 2 boeken in de bestseller top 60 staan: Overprikkeld Brein en Jouw Krachtige Brein. Waarbij Overprikkeld Brein al meer dan 125.000 keer is verkocht.

36

Shows

>30000

Bezoekers

 

 

Hiermee is zij een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van het overprikkelde brein. Charlotte hielp meer dan duizenden mensen hun doel te bereiken met haar boeken, theatertournee, coaching- en lifestyleadviezen, trainingen, opleidingen, social media, masterclasses en supplementen. Ook zet ze zich maatschappelijk in voor jongeren en hun mentale balans.

De kennis die Charlotte met haar opleidingen en boekonderzoek opdeed, deelt zij nu zoveel mogelijk met anderen, en dus ook met jou. Zo leer je beter om te gaan met overprikkeling. Ben jij erbij op 25 november 2023 in Ahoy?

Houd mij als eerste op de hoogte van het eerstvolgende event

Naam(Vereist)

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit event?

Dit event is voor iedereen die interesse heeft in zijn of haar brein, in hoe je eigen processen werken en hoe je brein en lichaam samenwerken. Je wilt je kennis over het brein uitbreiden, je wilt weten waarom je soms terugvalt in bepaalde negatieve patronen, je wilt vanuit meer geluk, balans en ontspanning door het leven gaan, je wilt een manier vinden om uit de rat race te stappen, je wilt beter voor jezelf (en je gezin) zorgen. Je wilt de kennis welk je al hebt opgedaan, toepassen en activeren in je dagelijkse leven. Ook is de lezing interessant wanneer je je herkent in een van de volgende symptomen: stress, burn-out, depressie, vermoeidheid, angststoornissen, verslaving en geheugen- en slaapproblemen.

Wat ga ik hier leren, meer dan bijvoorbeeld in de Overprikkeld Brein tour?

Tijdens de tour gaf ik je veel nieuwe inzichten en informatie. Ik reikte je handvatten aan. De live dag is een 1-daagse training voor jou, samen met gelijkgestemden. Tijdens de dag ga ik je trainen op de 3 elementen: het brein, het hart en de buik. Hier krijg je aan de hand van een werkboek oefeningen en praktische tips voor, je gaat tijdens de live dag aan de slag met gelijkgestemden en ik geef je tips mee voor een eenvoudige toevoeging in je huidige leven.

Is het event nog interessant wanneer je het boek hebt gelezen?

Zeker! Dit is een veel grotere verdiepingsslag op de kennis welk je in het boek hebt opgedaan. Tijdens de dag ga ik jullie trainen op de 3 elementen: het brein, het hart en de buik. Hier krijg je aan de hand van een werkboek oefeningen en handvatten mee, je gaat tijdens de live dag aan de slag met gelijkgestemden en ik geef je praktische tips voor toepassing in je dagelijkse leven.

Waar kan ik parkeren?

Je kunt direct bij Ahoy parkeren. Reserveer hier alvast je parkeerticket.

Is er plek voor mindervaliden?

Ja. Er zijn een aantal mindervalide- en/of rolstoelplekken beschikbaar. Neem daarvoor even contact op met onze klantenservice.

Wat is verhouding man/vrouw en wat is de gemiddelde leeftijd?

Het publiek wat op dit event afkomt is heel divers. Mannen, vrouwen, jongeren. Partners, vrienden- en vriendinnengroepen, van jong tot oud.

Wat houden de podium VIP-tickets in?

Als VIP-plek word je onderdeel van de show. We zullen een selectie doen van de personen met een VIP plaats om oefeningen mee te doen tijdens de live dag. Charlotte Labee kan jou daarbij vragen stellen of meenemen in oefeningen. Je zult de show van dichtbij ervaren, beleven en de energie voelen van Charlotte. Een unieke kans om dichtbij te zijn en er echt het maximale uit te halen. Er zal voor iedereen een schermpje aanwezig zijn om mee te kijken wanneer nodig, dit omdat je voor de grote beeldschermen van het podium zit en daardoor omdraaien naar het beeldscherm als niet-prettig kan worden ervaren. Daarnaast geef je toestemming bij deelname aan een VIP plek om foto’s en/of video’s te maken. Weet ook dat je alleen naar de toiletten kunt in de pauzes, elke 1,5 – 2 uur. Dit is jouw moment om te stralen en er alles uit te halen! Mis deze unieke kans niet, claim je VIP ticket en maak deel uit van het grote geheel.

Is er catering aanwezig?

Voor de lunch is er een food hal met een ruim aanbod aan verschillende gezonde opties voor aanschaf. In de namiddag kun je ook een snack kopen.