Onrustige darmen, overprikkeld brein

Onrustige darmen, overprikkeld brein

Pre-order nu

Charlotte Labee live in Ahoy

Charlotte Labee Live in Ahoy uitverkocht

Op zaterdag 25 november gingen 2500 mensen een dag lang aan de slag met hun brein: een eendaagse reis naar persoonlijke groei. Het was in één woord life-changing!

De uitverkochte live dag in Ahoy was een fantastische dag. Tijdens deze eendaagse reis naar persoonlijke groei is er veel gebeurd en nog steeds gebeurt er veel: er zijn allerlei processen in gang gezet, waar veel gevoel en emoties bij komen kijken.

Mijn hart ontploft, mijn buik voelt als een anker en mijn brein is stil. Ik ben enorm dankbaar en heb enorm genoten. Van samen zingen, samen mediteren en van alle processen die zijn gestart. In één woord: life-changing. Voor zowel mij als voor veel van onze bezoekers.

“Je bent pas vrij wanneer je loslaat wat je weerhoudt van waar je wilt zijn.” 

Nog steeds denk ik vol verwondering terug aan de magie, liefde en bijzondere energie van onze gezamenlijke reis. Tijdens de dag zijn er prachtige beelden gemaakt die precies de energie vastleggen van deze dag.

Kon jij geen ticket bemachtigen voor deze live dag, maar wil je wel graag aan de slag met je brein? Meld je dan nu aan voor de pre-registratie om op de hoogte te worden gehouden van komende evenementen. 

Wat onze bezoekers vinden

2500 mensen maakten op zaterdag 25 november in Ahoy de eendaagse reis naar persoonlijke groei.

Ik ben enorm dankbaar en heb enorm genoten. Van samen zingen, samen mediteren en van alle processen die zijn gestart. In één woord: life-changing.