Charlotte Labee

14 t/m 18 juni Brain Energy Retreat

Live in Ahoy: 19 september 2021

Blijf jij rennen in de ratrace of life of ga je mee op de grootste #brainWAVE ooit?

Tijdens dit unieke event neem ik je mee in de ongekende wereld van je brein. Met mijn nieuwste #brainWAVE model krijg je tijdens deze spraakmakende middag verrassende inzichten in de tijdlijn van je leven. Hoe kijk je hier tot dusver op terug? Ren jij mee in de Ratrace of life? Of ga je het nu eens écht anders doen? Maar hoe dan?

Change today, enjoy tomorrow

Alleen met wilskracht en aandacht voor verandering in gedrag bereik je meer dan dat je zelf voor mogelijk houdt. Het is de juiste visie die leidt tot ontwikkeling en evolutie. En daar ga ik je bij helpen.

Tijdens een middagvullend programma vol energie en verrassing onthul ik op een positieve en aanstekelijke manier de geheimen van je brein.

Het belooft een gamechanging middag te worden met als mindblowing voorprogramma Victor Mids en Jan Kooijman als host. In een locatie van wereldformaat: de theaterzaal van Ahoy – Rotterdam, van 15.00 uur tot 17.30 uur.

Ben jij erbij? Think.

See you there!

Charlotte Labee

Heb je interesse om erbij te zijn met je bedrijf of met grotere groepen? Stuur dan een mailtje naar info@charlottelabee.com

Regels voor eendaagse evenementen met coronatoegangsbewijzen 

  • 1,5 meter afstand houden is niet verplicht.
  • Een vaste zit- of staplaats is verplicht.
  • Bezoekers van evenementen van 13 jaar en ouder laten bij de ingang een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve Corona test zien.
  • Er is een gecontroleerde in- en uitstroom van bezoekers.