Charlotte Labee

25 november 2023 – Brain Balance live in Ahoy

Brain Balance live dag

Overprikkeld brein in Ahoy

Brain Balance live dag

Overprikkeld brein in Ahoy

Charlotte Labee live in
Ahoy op 25 november 2023

Charlotte Labee live in Ahoy op 25 november 2023

Tijdens de Overprikkeld Brein tour deelde ik kennis, oorzaken en oplossingen tegen overprikkeling. In mijn boek Overprikkeld Brein deelde ik inzichten en handvatten voor meer grip en balans in je leven. Allemaal om weer gezonder, energieker en gelukkiger door het leven te gaan. Alleen wat nu, hoe nu verder?

Wil jij meer grip krijgen op je eigen leven en vastgeroeste patronen leren doorbreken? Meer connectie leren voelen tussen je brein, hart en buik? Tijdens de Brain Balance live dag Overprikkeld Brein in Ahoy laat ik je zien dat het niet werkt om alleen aan één van deze drie breinen van je lichaam te werken. Zodra er een disbalans ontstaat tussen de verbinding van je brein, hart en buik ontstaat er disbalans in het hele systeem.

Het een kan niet zonder het ander. Van stress tot slechte voeding tot leven in externe afleidingen, onverwerkte emoties, belemmerende programmeringen en gewoontes tot weinig beweging. Kom van deze verstoringen af en start nu met het herprogrammeren van jouw bewuste en onbewuste processen. 

Ga aan de slag met jouw Gouden Driehoek met het Overprikkeld Brein werkboek.

Tijdens de Overprikkeld Brein tour deelde ik kennis, oorzaken en oplossingen tegen overprikkeling. In mijn boek Overprikkeld Brein deelde ik inzichten en handvatten voor meer grip en balans in je leven. Allemaal om weer gezonder, energieker en gelukkiger door het leven te gaan. Alleen wat nu, hoe nu verder?

Wil jij meer grip krijgen op je eigen leven en vastgeroeste patronen leren doorbreken? Meer connectie leren voelen tussen je brein, hart en buik?

Tijdens de Brain Balance live dag Overprikkeld Brein in Ahoy laat ik je zien dat het niet werkt om alleen aan één van deze drie breinen van je lichaam te werken. Zodra er een disbalans ontstaat tussen de verbinding van je brein, hart en buik ontstaat er disbalans in het hele systeem.

Het een kan niet zonder het ander. Van stress tot slechte voeding tot leven in externe afleidingen, onverwerkte emoties, belemmerende programmeringen en gewoontes tot weinig beweging.

Kom van deze verstoringen af en start nu met het herprogrammeren van jouw bewuste en onbewuste processen. Ga aan de slag met jouw Gouden Driehoek met het Overprikkeld Brein werkboek.

25 november 2023

vanaf € 69,95

25 november 2023

vanaf €69,95

Zaal open

10:00

Start programma

11:00

Einde

19:00

Locatie

Ahoy RTM stage

Inclusief

Overprikkeld Brein Werkboek

Verbind je brein, hart en buik

Het lichaam kent drie breinen: het hoofdbrein, het hart en de buik, iets dat ik benoem tot de gouden driehoek van je lichaam. Wanneer jij de verbinding van je gouden driehoek versterkt, zal er mentaal en fysiek rust, balans, weerbaarheid en flexibiliteit ontstaan. Tijdens de Brain Balance live dag gaan we aan de slag met jouw brein, hart en buik. De Gouden Driehoek versterken doe je aan de hand van zeven stappen of pijlers, waar je hier meer over kunt lezen. Tijdens de Live dag in Ahoy gaan we elk brein behandelen en leren voelen hoe je meer verbinding kunt maken met jezelf.

Het lichaam kent drie breinen: het hoofdbrein, het hart en de buik, iets dat ik benoem tot de gouden driehoek van je lichaam. Wanneer jij de verbinding van je gouden driehoek versterkt, zal er mentaal en fysiek rust, balans, weerbaarheid en flexibiliteit ontstaan.

Tijdens de Brain Balance live dag gaan we aan de slag met jouw brein, hart en buik.

De Gouden Driehoek versterken doe je aan de hand van zeven stappen of pijlers, waar je hier meer over kunt lezen.

Op de Live dag in Ahoy gaan we elk brein behandelen en leren voelen hoe je meer verbinding kunt maken met jezelf.

 

‘Wat je zult leren tijdens de 1e
Brain Balance live dag’

‘Wat je zult leren tijdens de 1e
Brain Balance
live dag’

‘Wat je zult leren tijdens de 1e Brain Balance live dag’

“Zodra overprikkeling verdwijnt, 
komt er ruimte voor jou.”

Ervaringen van anderen

Even voorstellen

Wie is Charlotte Labee?

Charlotte Labee, Brain Balance Expert, het brein achter Brain Balance Opleidingen en auteur. Inmiddels heeft zij zeven boeken geschreven, waarvan haar laatste boek in de Nederlandse Bestseller top 60 staat en inmiddels meer dan 125.000 keer is verkocht: Overprikkeld Brein.

Hiermee is zij een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van het overprikkelde brein. Charlotte hielp meer dan duizenden mensen hun doel te bereiken met haar boeken, theatertournee, coaching- en lifestyleadviezen, trainingen, opleidingen, social media, masterclasses en supplementen. Ook zet ze zich maatschappelijk in voor jongeren en hun mentale balans.

De kennis die Charlotte met haar opleidingen en boekonderzoek opdeed, deelt zij nu zoveel mogelijk met anderen, en dus ook met jou. Zo leer je beter om te gaan met overprikkeling. Ben jij erbij op 25 november 2023 in Ahoy?

Veelgestelde vragen

Dit event is voor iedereen die interesse heeft in zijn of haar brein, in hoe je eigen processen werken en hoe je brein en lichaam samenwerken. Je wilt je kennis over het brein uitbreiden, je wilt weten waarom je soms terugvalt in bepaalde negatieve patronen, je wilt vanuit meer geluk, balans en ontspanning door het leven gaan, je wilt een manier vinden om uit de rat race te stappen, je wilt beter voor jezelf (en je gezin) zorgen. Je wilt de kennis welk je al hebt opgedaan, toepassen en activeren in je dagelijkse leven. Ook is de lezing interessant wanneer je je herkent in een van de volgende symptomen: stress, burn-out, depressie, vermoeidheid, angststoornissen, verslaving en geheugen- en slaapproblemen.

Tijdens de tour gaf ik je veel nieuwe inzichten en informatie. Ik reikte je handvatten aan. De live dag is een 1-daagse training voor jou, samen met gelijkgestemden. Tijdens de dag ga ik je trainen op de 3 elementen: het brein, het hart en de buik. Hier krijg je aan de hand van een werkboek oefeningen en praktische tips voor, je gaat tijdens de live dag aan de slag met gelijkgestemden en ik geef je tips mee voor een eenvoudige toevoeging in je huidige leven.

Zeker! Dit is een veel grotere verdiepingsslag op de kennis welk je in het boek hebt opgedaan. Tijdens de dag ga ik jullie trainen op de 3 elementen: het brein, het hart en de buik. Hier krijg je aan de hand van een werkboek oefeningen en handvatten mee, je gaat tijdens de live dag aan de slag met gelijkgestemden en ik geef je praktische tips voor toepassing in je dagelijkse leven.

Je kunt direct bij Ahoy parkeren. Reserveer hier alvast je parkeerticket.

Ja. Er zijn een aantal mindervalide- en/of rolstoelplekken beschikbaar. Neem daarvoor even contact op met onze klantenservice.

Het publiek wat op dit event afkomt is heel divers. Mannen, vrouwen, kinderen. Gezinnen, partners, vrienden- en vriendinnengroepen, van jong tot oud.

Tijdens de live dag zijn er 50 plaatsen op het podium beschikbaar. Hierbij ben je als het ware onderdeel van de live dag. Je kunt gevraagd worden oefeningen mee te doen of vragen te beantwoorden. Wanneer je het geluk hebt een podium ticket te bemachtigen, betekent dit dat je op een klein scherm de presentatie mee kijkt en alleen tijdens de pauzes, na elke 1,5 uur, het podium af mag.

Hoe overprikkeld ben jij?

Met de overprikkeld brein test kom je er al snel achter hoe overprikkeld jouw brein is.

Charlotte Labee Nieuwsbrief

Gratis e-book
"Overprikkeld brein"

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg mijn e-book “overprikkeld brein” cadeau.