Charlotte Labee

Trek elke dag een intentie kaart.

The Final Overprikkeld Brein Tour!

Bevorder een gezonde spijsvertering

Suppletie nut of noodzaak?

Denk je dat jij zo gezond en gevarieerd eet, dat je geen tekort aan bepaalde voedingsstoffen kunt hebben? Think again, want hieronder worden de 6 meest voorkomende oorzaken van tekorten die suppletie voor veel mensen noodzakelijk maken benoemd:

 • Stress zorgt ervoor dat je mineralen en vitaminen balans eerder is uitgeput.
 • Tekorten doordat we bewerkt voedsel eten.
 • Tekorten door bodemverarming.
 • Tekorten door een gebrek aan zon.
 • Tekorten door een slechte spijsvertering.
 • Tekorten door laaggradige ontstekingen.
 • Tekorten door toxinen 

Zoals je ziet, zijn er veel redenen waarom je een tekort kunt hebben aan bepaalde voedingsstoffen. Op de meeste mensen zijn zelfs meerdere van de genoemde redenen van toepassing.

Hoewel supplementen in eerste instantie een aanvulling zijn op een gezond en gevarieerd voedingspatroon, wordt het belang ervan steeds groter. Voedingstekorten worden geassocieerd met een breed spectrum van breingerelateerde klachten, zoals stress, angst, depressie, schizofrenie, PMS, ADHD, burn-out en overmatige agressie.

Dit maakt supplementen voor iedereen waardevol en voor sommige mensen zelfs onmisbaar. Aangezien wij zo enorm veel vragen krijgen en wij totaal begrijpen dat ieder mens anders is, naast de basis supplementen soms het een juist wel of niet nodig is, geven wij graag een advies op maat om jou verder te helpen om de juiste balans te vinden in je voedingsstoffen. Wij bieden twee soorten supplementenadviezen aan. Hier kan je meer over lezen op deze pagina. 

Mocht je vragen hebben mag je altijd mailen naar: info@charlottelabee.com.com

Supplementenadvies

Er zijn zoveel verschillende supplementen, maar welke supplementen zijn nu goed voor jou? Ieder mens is anders en de behoefte daarmee ook. Ik kijk daarom graag met je mee en geef je graag een gratis* supplement advies, zodat jij de juiste keuzes maakt in de vele supplementen die er zijn.

Dit gebeurt middels een inschrijving via de aankoop van het advies in de webshop, de kosten zijn €15,95 maar deze krijg je bij de bestelling van je supplementen direct terug als korting. Zo is het advies gratis voor jou.

Het advies gaat middels een intake formulier, waarin je je persoonlijke gegevens kunt invullen zodat ik inzicht krijg in je situatie en behoefte. Zo kun je hier vragen verwachten als:

 • Wat is je leeftijd ?
 • Gewicht
 • Zijn er momenteel problemen waar je tegen aanloopt?
 • Slaap je goed?
 • Is je ontlasting goed?
 • Slik je medicijnen?
 • Slik je al supplementen?
 • Wat is de reden dat je graag supplementen wil gaan toevoegen aan je lifestyle?

Aan de hand van dit intakeformulier ontvang je van ons een advies op maat van een van onze therapeuten.

 

Telefonisch supplementenadvies

Ook bieden wij een telefonisch supplementenadvies aan. Dit is een uitgebreid supplementen advies samen met één van onze hoogopgeleide therapeuten.

Voor het gesprek vul jij een intakeformulier in waarin jij aangeeft wat jouw eventuele klachten, wensen en andere medicatie zijn. De therapeut neemt dit door en bespreekt deze dan in een telefoongesprek van ongeveer 15 minuten met je, waarin jij meteen al je vragen kunt stellen. Het telefonisch advies kun jijzelf eenvoudig via onze cliëntenportal aanvragen. Na het gesprek maakt de therapeut een verslag en krijg je diezelfde dag nog een uitgebreid advies in jouw cliëntenportal.

Voor het advies betaal je eenmalig €29,95, maar krijgt daarvan €15,95 terug wanneer je supplementen aanschaft.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het
e-book 'Overprikkeld brein' cadeau!

Ontvang wekelijks handige tips en technieken om je denkvermogen te verbeteren
en een gezonde mentale balans te behouden!

Charlotte Labee Nieuwsbrief

Gratis e-book
"Overprikkeld brein"

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg mijn e-book “overprikkeld brein” cadeau.