Alleen vandaag! 10% korting op Omega 3 vis- en algenolie

Groeien: Meer geluk, genieten en gezondheid

Ik vertel op een ontwapenende en leerzame manier over hoe je als individu succesvoller bent als je meer inzicht verkrijgt in hoe je eigen brein werkt en je mindset daadwerkelijk weet te veranderen. Dat is waar het bij mij over gaat. In klip en klare taal zeg ik waar het op staat. Waar het om gaat. Op een positieve en aanstekelijke manier. Met een toegankelijk en relativerend verhaal. Ik vertel vanuit eigen ervaring over het continue proces van doelen stellen en realiseren.

Onderbouwd met theorie en praktijkvoorbeelden.

Ik geef verrassende inzichten hoe het brein werkt. Hoe je mindset je beperkt of hoe het je kan laten groeien. Om succesvoller en effectiever te zijn in je leven. Gelukkiger, gezonder en meer genieten. Het gaat in het leven niet over positief of negatief. Het gaat over leren en ontwikkelen. Elke dag opnieuw. Met die mindset haal je meer uit je leven! Ik heb een eigen Golden Growth Model® ontwikkeld, dat bestaat uit 6 gouden regels waarmee iedereen in 60 dagen met een nieuwe mindset een nieuwe start kan maken en nieuwe doelstellingen kan realiseren. Dit model vormt de rode draad in mijn lezing en presentatie.

Boek Charlotte Labee

Ik ben te boeken voor o.a. bedrijfstrainingen, bedrijfscoaching, lezingen, congres presentaties, netwerkbijeenkomsten, symposia, conferenties, relatiedagen, gebruikersdagen, jaarvergaderingen en prijsuitreikingen.

Help

Over Brain Balance

© 2021 Brain Balance. Alle rechten voorbehouden