Charlotte Labee

Orthomoleculair advies

Heb jij al langere tijd gezondheidsproblemen, die maar niet lijken te verdwijnen? Speciaal voor dit soort klachten kun je bij ons terecht voor orthomoleculair advies in online 1-op-1 consulten op maat.

Is dit orthomoleculair advies
iets voor mij?

Een orthomoleculair advies is ideaal geschikt voor jou als je:

Dit maatwerk 1-op-1 advies is een uitstekende investering in je gezondheid, maar je gaat hiermee ook een commitment aan. Twijfel je aan je eigen motivatie? Dan is dit nog niet het juiste moment om je in te schrijven. 

Zie je het juist helemaal zitten? Meld je direct aan om zeker te weten dat je op korte termijn een plek kunt reserveren!

Voor het orthomoleculaire advies heb je de optie tot extra uitbreiding met een EMB bloedtest. Een kijkje in het bloed geeft een beter beeld van het totale plaatje, waarmee je inzicht krijgt in de reguliere waarden. Waarden die met dit onderzoek naar boven kunnen komen zijn onder andere:  

 • Vitaminen- en mineralentekorten 
 • Darm- en leververstoring 
 • Vrije radicalen en toxiciteit 
 • Virale en bacteriële belasting 
 • Pancreasinsufficiëntie 
 • Hormoonbalans 

Disclaimer

De adviezen die wij geven hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: Voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze EMBTest® een deficiëntie aangeeft. EMBTest® doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMBTest® vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

Voor welk advies ga jij?

Orthomoleculair advies

Online intakeformulier

Live intakegesprek van 90 min op het Brain Balance kantoor in Rotterdam.

Live evaluatiegesprek van 30 minuten op het Brain Balance kantoor in Rotterdam.

Op maat gemaakt advies op basis van jouw intakeformulier. Dit advies wordt helemaal met je doorgesproken.

Een verslag na afloop van je coachinggesprekken.

Mogelijkheid op langere ondersteuning d.m.v. extra consulten.

Tijdens het tweede gesprek wordt besproken welk vervolgtraject voor jou geschikt is. Wanneer je het besluit neemt om dit voort te zetten dan hebben we hiervoor pakketten beschikbaar.

€249,-

Orthomoleculair advies incl. EMB bloedtest

Online intakeformulier

Een EMB bloedtest (t.w.v. €205,-) voorafgaand aan de coachingsgesprekken.

Een live intakegesprek van 90 minuten op het Brain Balance hoofdkantoor in Rotterdam.

Een live evaluatiegesprek van 30 minuten op het Brain Balance hoofdkantoor in Rotterdam.

Een op maat gemaakt advies op basis van jouw intakeformulier. Dit advies wordt helemaal met je doorgesproken.

Een verslag na afloop van je coachinggesprekken.

Mogelijkheid op langere ondersteuning d.m.v. extra consulten.

Tijdens het tweede gesprek wordt besproken welk vervolgtraject voor jou geschikt is. Wanneer je het besluit neemt om dit voort te zetten dan hebben we hiervoor pakketten beschikbaar.

375,-

Welke gezondheidsklachten worden behandeld?

Tijdens het consult brengen we samen in kaart wat jouw symptomen zijn. Maar vervolgens kijken we ook verder. We gaan gezamenlijk op zoek naar de oorsprong van jouw probleem, zodat we het bij de wortel kunnen aanpakken en voor eens en altijd kunnen oplossen.

Voorbeelden van aandoeningen die we behandelen zijn:

 • Diabetes type 1 of 2
 • Hart- en vaatziektes
 • Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS)
 • Ziekte van Pfeiffer
 • (Onverklaarbare, chronische) darmproblemen
 • Hormonale disbalans
 • Onvervulde kinderwens
 • Hersengerelateerde aandoeningen
 • Auto-immuunziektes
 • Gewichtsproblematiek (overgewicht, ondergewicht)
 • Burn-out
 • Migraine
 • Enz.

Wat krijg je?

Het consultpakket bestaat uit 2 afspraken met onze therapeuten, online of live op ons kantoor in Rotterdam: een persoonlijk coachingsgesprek van 90 minuten en een evaluatiegesprek van 30 minuten. Bij het afnemen van een EMB bloedtest krijg je deze vooraf thuis opgestuurd. Deze kun je zelf afnemen en doorsturen naar het laboratorium. Na 3 weken nemen wij in het eerste coachingsgesprek graag de resultaten met elkaar door.

Het persoonlijk coachingsgesprek richt zich op alle facetten die een rol spelen bij het oplossen van jouw klachten. Op basis van jouw situatie ontvang je advies van een orthomoleculair therapeut op het gebied van levensstijl, slaap, ontspanning, beweging, voeding en supplementen.

Na aanmelding voor het consult ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link naar een online planner. Hier kun je zelf je gewenste datum en tijdstip kiezen voor de afspraak.

Na 2 of 4 weken volgt een evaluatiegesprek. We analyseren waar je nu staat naar aanleiding van het eerder uitgebrachte advies en bespreken eventuele aandachts- en verbeterpunten. 

Optioneel is het mogelijk om hierna een extra evaluatiegesprek bij te boeken. 

Door de beperkte capaciteit  helpen we alleen mensen die op alle gebieden echt volledig aan zichzelf willen werken. Je krijgt bij ons dan ook zeker niet alleen supplementenadvies en kant-en-klare recepten voorgeschoteld.

We besteden veel aandacht aan het gehele plaatje, om zo jouw leven en gezondheid op alle vlakken te verbeteren. Van levensstijl tot beweging, van slaap tot ontspanning en van voeding tot suppletie. Klinkt dit als typisch iets voor jou?

Wees er dan snel bij. Wegens het beperkte aantal plekken verwachten we niet iedereen te kunnen helpen. Meld je daarom nu aan en claim je plekje nu het nog kan!

Onze therapeuten

Onze therapeuten zijn geschoold en gespecialiseerd in onder andere orthomoleculaire therapie, Klinische psycho Neuro Immunologie (KPNI), darmklachten, natuurvoedingskunde en hypnotherapie. Daarnaast zijn onze therapeuten ook als Brain Balance coach geschoold.

Bekijk hier wie onze therapeuten zijn.

Zij gingen jou voor

Charlotte Labee Nieuwsbrief

Gratis e-book
"Overprikkeld brein"

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg mijn e-book “overprikkeld brein” cadeau.