Test of jouw gezondheid extra aandacht nodig heeft

Charlotte Labee

Orthomoleculair advies

Heb jij al langere tijd gezondheidsproblemen, die maar niet lijken te verdwijnen? Speciaal voor dit soort klachten kun je bij ons terecht voor orthomoleculair advies in online 1-op-1 consulten op maat.

Is dit orthomoleculair advies
iets voor mij?

Een orthomoleculair advies is ideaal geschikt voor jou als je:

Dit maatwerk 1-op-1 advies is een uitstekende investering in je gezondheid, maar je gaat hiermee ook een commitment aan. Twijfel je aan je eigen motivatie? Dan is dit nog niet het juiste moment om je in te schrijven. 

Zie je het juist helemaal zitten? Meld je direct aan om zeker te weten dat je op korte termijn een plek kunt reserveren!

Voor het orthomoleculaire advies heb je de optie tot extra uitbreiding met een EMB bloedtest. Een kijkje in het bloed geeft een beter beeld van het totale plaatje, waarmee je inzicht krijgt in de reguliere waarden. Waarden die met dit onderzoek naar boven kunnen komen zijn onder andere:  

  • Vitaminen- en mineralentekorten 
  • Darm- en leververstoring 
  • Vrije radicalen en toxiciteit 
  • Virale en bacteriële belasting 
  • Pancreasinsufficiëntie 
  • Hormoonbalans 

Disclaimer

De adviezen die wij geven hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: Voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze EMBTest® een deficiëntie aangeeft. EMBTest® doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMBTest® vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

Voor welk advies ga jij?

Orthomoleculair advies