Charlotte Labee

Voor leerkrachten, docenten en iedereen werkzaam in het onderwijs

Inspiratie-avond Brain Balance in het Onderwijs

De mentale gezondheid van jongeren staat er slechter voor dan ooit. Preventie begint in het onderwijs, maar niet alleen voor de leerlingen ook voor de leerkrachten en docenten.

Het is tijd om samen mentale en fysieke gezondheid in het onderwijs belangrijk te maken.

De cijfers liegen er niet om:

Bronnen: Enquête arbeidsomstandigheden TNO/CBS 2019, NCPSB 2021, RIVM 2021, GGD GHOR Nederland 2021, Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2023

Vragen?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op

27 juni 2023

€ 19,95

27 juni 2023

€ 19,95

Zaal open

19:30

Aanvang show

20:00

Einde

22:00

Locatie

Goudse Schouwburg in Gouda

Voor wie

Voor leerkrachten en iedereen werkzaam in het onderwijs

Inclusief

Gratis online Brain Balance module t.w.v. €19,95 en drankje achteraf

Vragen?
Neem contact met ons op.

Inspiratie-avond Brain Balance in het Onderwijs

Als je in het onderwijs werkt, heb je de missie gekozen om leerlingen te begeleiden in hun ontwikkeling naar het volwassen worden.

Je wilt je leerlingen onderwijzen en zien groeien. Zij zijn onze toekomst en jij stoomt hen klaar voor de maatschappij. Een belangrijke rol die we heel hard nodig hebben.

De manier waarop onderwijs nu (over het algemeen) wordt aangeboden, stimuleert echter niet hoe we als mens optimaal kunnen groeien en ontwikkelen.

Daarnaast cijferen leerkrachten zichzelf vaak weg en tonen de cijfers helaas aan dat de onderwijssector koploper is op het gebied van burn-outklachten.

Hoe kunnen leraren hun leerlingen begeleiden en onderwijzen als ze zelf onder hoge druk staan? Mentaal en fysiek uit balans zijn? Daarom introduceren wij: Brain Balance in het Onderwijs.

Leer je als leerkracht wapenen tegen dagelijkse uitdagingen door weerbaarder te worden en lekkerder in je vel te zitten. En geef deze kennis en energie vervolgens door aan jouw leerlingen.

Wil jij ook het verschil maken, voor jezelf én voor jongeren?

Kom dan op dinsdag 27 juni naar de inspiratie-avond Brain Balance in het Onderwijs. Voor iedereen werkzaam binnen het onderwijs, van basisonderwijs tot hogescholen.

“Brain Balance helpt je de onvoorstelbare mogelijkheden van jouw brein te ontdekken, wat je mentaal wendbaar & flexibel maakt”

Wat komt er allemaal aan bod?

Sprekers

Charlotte Labee

Brain Balance Expert en oprichter

Lou Niestadt

Auteur, docent, spreker en (w)onderwijzer

Lara Wierenga

Neurowetenschapper aan de universiteit Leiden en auteur van 'Atlas van ons brein’.

Maak het verschil

Veel van de mentale en fysieke problemen waar we steeds vaker tegenaanlopen kunnen voorkomen worden met preventie, die al op scholen start. Maar leerkrachten moeten zich dan eerst zelf bewust worden van waarom we doen wat we doen en de keuzes die we maken en daar vooral de ruimte voor krijgen. Uit een leeg kopje kun je niet drinken.

Dat verschil kunnen we samen maken. Ben jij erbij?

“Als we verbinding maken, voelen we ons begrepen en gewaardeerd. Dit versterkt ons zelfvertrouwen en ons gevoel van eigenwaarde.”

Even voorstellen

Wie is Charlotte Labee?

Charlotte Labee, Brain Balance Expert, oprichtster van het succesvolle opleidingsinstituut Brain Balance Opleidingen en auteur.

Inmiddels heeft zij zeven boeken geschreven, waarvan haar laatste boek in de Nederlandse Bestseller top 60 stonden en inmiddels meer dan 125.000 keer is verkocht; Overprikkeld Brein.

Hiermee is zij een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van het overprikkelde brein.

Charlotte hielp meer dan duizenden mensen hun doel te bereiken met haar boeken, theatertournee, coaching- en lifestyleadviezen, trainingen, opleidingen, social media, masterclasses en supplementen.

Ook zet ze zich maatschappelijk in voor jongeren en hun mentale balans. 

De kennis die Charlotte met haar opleidingen en onderzoeken opdeed deelt zij nu zoveel mogelijk met anderen, en dus ook met jou. Ben jij er bij op 27 juni 2023?

Charlotte Labee Nieuwsbrief

Gratis e-book
"Overprikkeld brein"

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg mijn e-book “overprikkeld brein” cadeau.