Charlotte Labee

Trek elke dag een intentie kaart.

The Final Overprikkeld Brein Tour!

Bevorder een gezonde spijsvertering

Get connected jongeren event

Voldoen aan het perfecte plaatje

Vanuit Brain Balance organiseren we op 29 juni tussen 19.00 en 21.00 uur een te gekke avond voor jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar zodat je kunt connecten met gelijkgestemden.  Aandacht voor je breingezondheid is ontzettend belangrijk om rust en geluk te kunnen ervaren, maar wanneer je bijvoorbeeld in jouw klas of vriendengroep niemand hebt met wie je hierover kunt brainstormen, verdwijnt de urgentie ervan al snel naar de achtergrond. Helemaal niet erg en volkomen logisch, maar we willen jou als bewuste jongvolwassene graag helpen en ondersteunen om van Brain Balance een lifestyle te maken. Zodat je met volle focus, rust en vooral heel veel geluk en magische momenten de toekomst in gaat!

Waarom een Brain Balance Lifestyle?

Met een Brain Balance Lifestyle kijken we vanuit verschillende pijlers naar mentale en fysieke gezondheid. Je kunt denken aan voeding, beweging, slaap, ontspanning, omgeving en meer. Misschien dat je er al bekend mee bent!

De meest waardevolle tool in het menselijk lichaam is zonder twijfel je brein, je hersenen sturen namelijk nagenoeg alles aan. Hoe je leert, denkt, voelt en creëert. Maar ook hoe je geluk wordt ervaart en hoe je je als mens ontwikkelt. In deze snel veranderende wereld is preventieve zorg voor je brein dan ook super belangrijk om je beter staande te kunnen houden in de dagelijkse maatschappij!

Bij een Brain Balance Lifestyle draait het daarom om het (her)vinden van balans en we helpen jou en andere leeftijdsgenoten graag met het herprogrammeren van je brein zodat je enorme stappen kunt zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Doorbreek al je zelf opgelegde grenzen en kijk zelfverzekerd de toekomst in! 

Wanneer is deze avond iets voor jou?

Herken jij dit? Je bent niet de enige!

Heb jij regelmatig het gevoel dat je wordt geleefd, dat je keuzes moet maken en dat er veel van je wordt verwacht? Gaat dit ten kostte van je rust, focus en geluk? Ben je zoekende naar jouw rol in deze maatschappij? Je bent niet de enige.

Steeds meer jongeren worden overspoeld door negatieve gedachten en 80% voelt zich weleens depressief. En dat is niet zo gek – ons brein is namelijk niet gemaakt om dagelijks zo extreem veel prikkels te verwerken. En wanneer je als jongvolwassene naast de ‘normale’ stressprikkels als social media, fast food en slaapgebrek ook nog te maken krijgt met groepsdruk en keuzestress over studies, relaties en de toekomst kan de emmer al snel overlopen. En daar willen wij je graag mee helpen!

Hoe ziet deze avond eruit?

We verklappen nog niet teveel, maar het wordt een avond met inspiratie, connectie en een toffe verrassing, gegeven door 5 van onze Brain Balance coaches! Hieronder is de terugblik te zien van het vorige Get Connected, jongerenevent. We hopen je snel te zien!

Schrijf je nu in! Vol = vol

Charlotte Labee Nieuwsbrief

Gratis e-book
"Overprikkeld brein"

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg mijn e-book “overprikkeld brein” cadeau.