Charlotte Labee

Brain Balance Opleidingen

Wil je het mysterie van je eigen brein ontrafelen of anderen helpen? Dan zit je hier goed.

Brain Balance; voor NU én de toekomst!

Waarom zou je kiezen voor een Brain Balance Opleiding? De reden is simpel. Brain Balance Instituut is het enige officieel gecertificeerde brein-centrum in Nederland. Of je nu een nieuwsgierige beginner bent, een coach, therapeut, HR-professional, leerkracht, docent, of een jongere die aan zelfverbetering wil werken, onze opleidingen zullen van jou een meester in Brain Balance maken.
 
Of je nu het mysterie van je eigen brein wilt ontrafelen of anderen wilt helpen, hier ben je aan het juiste adres. Ons team van trainers neemt je mee op een ontdekkingsreis door de geheimen van het brein: van inzicht in programmeringen tot het herprogrammeren van je brein, en alles daartussenin. Het resultaat? Een leven dat zowel thuis als op het werk gezonder en gelukkiger is. En dit is geen kortstondige verandering, maar een investering in je toekomst.
 
Brain Balance Opleidingen omvat Level 1 ‘Update je Brein’ en Level 2 ‘Brain Balance Coach’. Naast opleidingen biedt het Brain Balance Instituut ook geaccrediteerde trainingen en boosts aan, waarbij je een verdiepingsslag gaat maken op onderwerpen als “Brain Food”, “Burn-out”, “Breath work”, “Immuunsysteem”, “Vitamines en mineralen”, en veel meer. Ben je klaar voor een nieuwe levensstijl? Waarom zou je wachten op een betere gezondheid en meer levensvreugde? Jij hebt de regie in handen. Jouw reis begint hier!

De 5 zekerheden:

Deze deelnemers gingen je voor:

Deze deelnemers gingen je voor:

Level 1 - 'Update je brein'

In de opleiding Level 1 ‘Update je brein’ ga je met je eigen breinprogrammering aan de slag zodat je straks precies weet hoe jouw brein en dat van anderen werkt. Je leert je eigen patronen herkennen en gaat deze actief veranderen.

Is er meer in het leven dan je er nu voor jezelf uithaalt?

Is het antwoord op die vraag een bevestigende ‘ja’? Dan heb je de eerste stap gezet op weg naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Het ontplooien van jezelf vangt namelijk aan bij de innerlijke wens en de bereidheid om verandering te omarmen. Dit kan voortkomen uit ontevredenheid met je huidige situatie, zowel persoonlijk als op werk gebied. Evenzo kan het voortkomen uit het besef dat je eigen overtuigingen en gewoonten obstakels vormen op weg naar het bereiken van je gewenste bestemmingen. Deze vorm van groei is nodig om hindernissen te overwinnen en met de juiste mindset je doelstellingen te behalen.

Gun jezelf de kans om te ontwikkelen en groeien

Level 2 - Brain Balance Coach

Nadat je bij Level 1 de kennis tot je hebt genomen en eigen hebt gemaakt, ga je bij Level 2 werken aan groei voor jou als toekomstig Brain Balance Coach. Hierbij krijg je de kans om te leren van vooraanstaande experts op het gebied alles wat te maken heeft met het brein. Op een holistische wijze ontwikkel je de capaciteit om jouw cliënten te begeleiden door periodes van emotionele onbalans.
 
Level 2 is bedoeld voor degenen die met succes Level 1 hebben voltooid. Zelfs als je al een therapeut of coach bent, omarmt een Brain Balance Coach een unieke benadering die eerst stevig verankerd moet zijn door de fundamenten van de Level 1 training.

Brain Balance Leerlijn

Change today, enjoy tomorrow.

Vraag gratis de brochure aan

Charlotte Labee Nieuwsbrief

Gratis e-book
"Overprikkeld brein"

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg mijn e-book “overprikkeld brein” cadeau.