Charlotte Labee

Trek elke dag een intentie kaart.

The Final Overprikkeld Brein Tour!

Bevorder een gezonde spijsvertering

Brain Balance Opleidingen

Brain Balance; het vak van NU én de toekomst!

 

Brain Balance Opleidingen – het instituut voor breinkennis – is de enige gecertificeerde opleider in Nederland die met breinkennis geïnteresseerden, coaches, therapeuten en HR-professionals opleidt tot Brain Balance Coaches. De opleidingen en trainingen zijn geschikt voor iedereen die op ieder niveau meer wil leren over zijn/haar brein en de doelgerichte werking daarvan. Of je jezelf nu op persoonlijk gebied verder wilt ontwikkelen of als professional anderen wilt helpen. Onze ervaren en gedreven trainers leren je hoe je hersenen zijn geprogrammeerd en hoe je ze uiteindelijk kunt herprogrammeren waardoor een optimale balans ontstaat welke leidt tot een betere gezondheid en meer geluk – privé, maar ook op de werkvloer.

Er is vandaag nog een verandering nodig. Zodat we morgen weer kunnen genieten van het leven. Die verandering willen we graag met jou inzetten:

 

Change today, enjoy tomorrow.

De 5 zekerheden:

Level 1 – ‘update je brein’

 

In Level 1 ga je met je eigen breinprogrammering aan de slag zodat je straks precies weet hoe jouw brein en dat van anderen werkt. Je leert je eigen patronen herkennen en gaat deze actief veranderen.

Is er meer in het leven dan je er nu voor jezelf uithaalt?

Is het antwoord daarop ‘ja’? Dan heb je de eerste stap gezet richting jouw persoonlijke groei. Jezelf ontwikkelen begint namelijk met de wens en bereidheid om jezelf te veranderen. Bijvoorbeeld omdat je huidige privé- of werksituatie je niet bevalt. Of omdat je merkt dat je overtuigingen en gewoonten je tegenhouden bij het bereiken van je doelen. Deze groei is nodig om over dit soort drempels heen te stappen en met een juiste mindset je doelen te behalen.

Gun jezelf de kans om te ontwikkelen en groeien

Level 2 – Brain Balance Coach

 

Waar je bij Level 1 met de basiskennis de wortels van de boom hebt gepland, groeit in Level 2 als het ware de stam van de boom, waarbij jij als Brain Balance coach to be leert van de beste experts in het hersenvak, om vanuit een holistische manier jouw cliënten te ondersteunen in tijden van mentale disbalans.

Level 2 is geschikt voor iedereen die de Level 1 opleiding succesvol heeft afgerond. Ook al ben je reeds therapeut of coach, een Brain Balance Coach is van een dusdanig verschil, dat de basis eerst goed moet zijn geleerd tijdens de Level 1 opleiding. 

Brain Balance Boosts

 

Vind je een stap naar een opleiding nog net te groot? Maar wil je al wel graag meer breinkennis opdoen voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan zijn de Brain Balance Boosts wel wat voor jou. Iedereen kan zich namelijk voor deze opleidingsdagen inschrijven, een vooropleiding is niet nodig. Affiniteit met het onderwerp is wel gewenst. Of ben je bijvoorbeeld al coach, therapeut of trainer en wil je je graag specialiseren? Gedurende het gehele jaar geven wij bijzondere Brain Balance Boosts: speciale opleidingsdagen rondom het brein met diverse thema’s gegeven door de beste docenten en experts.

Charlotte Labee Nieuwsbrief

Gratis e-book
"Overprikkeld brein"

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg mijn e-book “overprikkeld brein” cadeau.