Charlotte Labee

Brain Balance Lodge: rust en balans voor iedereen

Een plaats om tot rust te komen, je hoofd leeg te maken en jezelf los te koppelen van de hectiek en beslommeringen van de moderne wereld.

Wat is de laatste keer dat jij écht hebt kunnen ontspannen? Dat je de dagelijkse hectiek van het moderne leven achter je kon laten om de connectie met jezelf eindelijk weer te hervinden? Voor de meeste mensen in onze huidige maatschappij is dit moment van pure ontspanning helaas al veel te lang geleden. En dat terwijl onze hersenen dit juist zo nodig hebben om te kunnen ontprikkelen, herstellen en zich weer op te laden voor de toekomst.

In deze context is het geen verrassing dat veel Nederlanders last hebben van een overprikkeld brein. Niet alleen op werk, maar zelfs tijdens de vakantieperiode liggen prikkels altijd en overal op de loer. Televisieschermen, mobiele telefoons en behoeften van andere gezinsleden vragen continu om onze aandacht. Hierdoor krijgt het brein niet de rustmomenten die het nodig heeft om in balans te blijven en optimaal voor ons te functioneren.

In deze veelvoorkomende situatie hoop ik met de introductie van de Brain Balance Lodge verandering te brengen. Deze prachtige lodge is gelegen op een heerlijk rustige locatie in de Nederlandse natuur en biedt alles wat je nodig hebt om volgens de Brain Balance-methode weer helemaal tot rust te komen. Zo kun jij middenin het bos een diepere connectie vinden met jezelf, maar vooral ook rust en balans vinden voor je overprikkelde brein.

Boek jouw verblijf in de Brain Balance Lodge hier:

Review Lodge

5/5
“Het is een prachtig huis van binnen en van buiten met alle gemakken voorzien en geweldig ingericht. De kachel, kaarsen, kristallen, boeken alle inrichting maakt het verblijf echt top. De omgeving is enorm rustgevend.”

Mijke Nillezen

Review Lodge

5/5
“Een oase aan rust. Een hele fijne plek om weer tot rust te komen. De lodge voldoet aan alle eisen en heeft de nodige voorzieningen.”

Femke | 15/10/2022

Review Lodge

5/5
“Ik heb een ontzettend fijn weekend gehad in de Lodge. De omgeving is prachtig met de bossen en de duinen. Verder heb ik vooral genoten van de infrarood sauna en een mooi boek bij de haard. De natuurlijke producten die je kunt uittesten is echt een toevoeging. En ook door de vele boeken raak je helemaal geïnspireerd.”

Sabrina | 10/10/2022

Wat kun je verwachten van de Brain Balance Lodge?

 • Een authentieke maar moderne lodge die van alle gemakken is voorzien.
 • Een verblijf op een serene en adembenemend mooie plek in de natuur.
 • De unieke beleving van een echte Brain Balance-levensstijl.
 • Een relatief goed bereikbare locatie (soest), maar ver weg van de drukke maatschappij.
 • Een volledig nieuwe, luxe inrichting voor maximaal comfort.
 • Een kast met boeken die jou ondersteunen in je zoektocht naar rust en balans.
 • Spelletjes om te ontspannen en je brein te stimuleren.
 • Basissupplementen van Charlotte Labee Supplements en antioxidantrijke matcha thee standaard aanwezig en vrij te gebruiken.
 • Natuurlijke haircare van Natulique en skincare van Lykkegaard zijn aanwezig in de badkamer en het toilet.
 • Yogamatten en meditatiekussens. Oftewel, alle faciliteiten om aan meditatie en ontspanning te kunnen doen.
 • Een infraroodsauna om lekker bij te komen. 
 • Een warm welkom en een verrassing bij aankomst.

Maak de connectie met jezelf en de natuur

Het idee achter de Brain Balance Lodge is simpel maar doeltreffend. De natuur is een plaats om tot rust te komen, je hoofd leeg te maken en jezelf los te koppelen van de hectiek en beslommeringen van de moderne wereld. Een plek voor introspectie, reflectie en een diepere connectie met jezelf. De middenin de natuur gelegen Brain Balance Lodge is het ultieme rustpunt waar je jezelf op kunt laden, de dagelijkse stress van je af kunt laten glijden en simpelweg kunt zijn.

In de lijn van de Brain Balance-methodiek biedt de Brain Balance Lodge tevens de ideale voorwaarden voor andere Brain Balance-pijlers. Zo zijn de bedden heerlijk comfortabel voor een ongestoorde nachtrust en kun je in de groene omgeving fantastische wandelingen maken. Ook kun je in de lodge standaard gebruikmaken van supplementen van hoogwaardige kwaliteit en natuurlijke verzorgingsproducten, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt.

Wanneer is de Brain Balance Lodge iets voor jou?

 • Je wilt meer rust, ontspanning en balans vinden
 • Je wilt je overprikkelde brein ontprikkelen en herstellen
 • Je wilt de connectie met jezelf en de natuur hervinden
 • Je wilt werken aan je geluk en gezondheid
 • Je wilt jezelf een boost geven en inspireren
 • Je wilt een authentieke Brain Balance-beleving
 • Je wilt een paar dagen uit de rat race stappen
 • Je wilt je energie niveau weer een boost geven en je batterij opladen

 

Herken jij jezelf in een of meerdere van bovenstaande punten? Gun jezelf (en je brein!) dan de beleving van een unieke Brain Balance Retreat. Je kunt de comfortabele Brain Balance Lodge huren voor een dag, een week of langer. Om alleen te zijn of samen met je relatie, dierbaren, vrienden of gezin. Het is net wat jouw behoefte is. In de Brain Balance Lodge kun je simpelweg zijn. Rust en balans. Voor iedereen.

Brain Balance Lodge
Onderdeel van Brain Balance Retreats
KVK: 87402556

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het
e-book 'Overprikkeld brein' cadeau!

Ontvang wekelijks handige tips en technieken om je denkvermogen te verbeteren
en een gezonde mentale balans te behouden!

Charlotte Labee Nieuwsbrief

Gratis e-book
"Overprikkeld brein"

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg mijn e-book “overprikkeld brein” cadeau.