Charlotte labee theatertour

Charlotte labee theatertour

Tickets bestellen

Brain Balance advies en coaching

Ons aanbod

Wil jij leren omgaan met stress? Of twijfel je welke supplementen goed zijn voor jou? Is er een trauma wat jou al jaren in de weg zit? Of wil jij werken aan jouw algehele gezondheid? Brain Balance advies en coaching biedt dé oplossing voor jou. Binnen ons team van coaches en therapeuten hebben we een brede kennis beschikbaar om jou persoonlijk te kunnen begeleiden. Wanneer blijkt dat je iets anders nodig hebt dan wat jouw Brain Balance coach of therapeut kan bieden, schakelen we daarin als team met elkaar. Allemaal om jou een gelukkiger en gezonder mens te laten zijn.

Vind je het lastig welke vorm van Brain Balance advies en coaching het beste bij jou past? Plan een gratis telefonisch adviesgesprek. Wij helpen je graag persoonlijk verder bij het maken van de juiste keuze.

Orthomoleculaire advies

Hoewel supplementen in eerste instantie een aanvulling zijn op een gezond en gevarieerd voedingspatroon, wordt het belang ervan steeds groter. Voedingstekorten worden geassocieerd met een breed spectrum van breingerelateerde klachten, zoals stress, angst, depressie, schizofrenie, PMS, ADHD, burn-out en overmatige agressie. Maar welke supplementen zijn nu goed voor jou? Ieder mens is anders en de behoefte daarmee ook. Wij kijken daarom graag met je mee en geven je persoonlijk advies, zodat jij de juiste keuzes maakt in de vele supplementen die er zijn. Klik op de pijltjes en bekijk het aanbod.

Gezondheidstesten

Een wetenschappelijk verantwoorde test geeft je objectieve informatie over onder meer je genen, hormonen, intoleranties of vitaminetekorten. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige testen die niet zijn bedoeld om ziektes te diagnosticeren, maar juist om ze te voorkomen. Op basis van jouw persoonlijke testresultaten geeft ons team van therapeuten je waardevolle tips om je gezondheid te verbeteren. Klik op de pijltjes en bekijk het aanbod.

*Eventuele vervolg consulten vallen buiten dit pakket, hier zijn kosten aan verbonden.

Na het doen van een van onze testen weet jij precies welke tekorten en disbalans in jouw lichaam aanwezig zijn.

Op basis van de uitslag krijg je van ons je advies. Over leefstijl, slaap, voeding, supplementen, beweging volledig op maat gemaakt.

Zodat jij doelgericht stappen kan zetten om jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid in balans te brengen.

Wanneer je lichaam en geest in balans is voel jij je fitter, energieker en gelukkiger.

En ben je meer weerbaar voor de dagelijkse dingen die op je afkomen en heb je energie om te doen wat goed is voor jou!

Testosteron test

Testosteron test

Merk je een afname van spiermassa, verminderd libido of dat je sneller aankomt dan je gewend bent? Breng jouw testosteron weer in balans.

€125
Lees meer
Progesteron test

Progesteron test

Migraine, eem onregelmatige cyclus, slaapproblemen, verminderd libido of gewichtsproblemen? Breng jouw progesteron weer terug in balans.

€125
Lees meer
Cortisol onderzoek

Cortisol onderzoek

Cortisol is een van de belangrijkste stresshormonen. Breng op basis van jouw testuitslag stapsgewijs jouw cortisol weer in balans.

€199
Lees meer
Omega 3 zelftest

Omega 3 zelftest

De omega 3 zelftest laat zien hoeveel omega vetzuren jouw bloed bevat, maakt inzichtelijk of er sprake is van een gezonde verhouding met de andere vetzuren en geeft persoonlijk advies.

€79
Lees meer
Darmconsult

Darmconsult

Buikpijn, huidproblemen en/of onregelmatige ontlasting? Het darmconsult bestaat uit 2 gesprekken met onze darmtherapeut waar we samen kijken hoe we de balans kunnen herstellen.

€249
Lees meer
Darmonderzoek

Darmonderzoek

Als je last hebt van buikpijn, huidproblemen en/of onregelmatige ontlasting kan een darmonderzoek waardevol zijn om een goed beeld te krijgen van de darmflora.

€565
Lees meer
Hormoon onderzoek vrouw

Hormoon onderzoek vrouw

De juiste hormoonbalans is erg belangrijk: bij een disbalans kan dit zich uiten in verschillende klachten als depressies, gewichtsproblemen, hoofdpijn, migraine etc.

€345
Lees meer
Hormoon onderzoek man

Hormoon onderzoek man

Als de hormonen niet in balans zijn kan dit zich onder andere uiten in klachten als stress, vermoeidheid, depressies, slecht slapen, verminderde libido en erectie, vergeetachtigheid etc.

€279
Lees meer

Onze coaches en therapeuten

Het Brain Balance advies en coaching team bestaat uit een warm, open en liefdevol team van orthomoleculaire therapeuten en Brain Balance coaches. Onze therapeuten zijn geschoold en gespecialiseerd in onder andere orthomoleculaire therapie, Klinische psycho Neuro Immunologie (KPNI), darmklachten, natuurvoedingskunde en hypnotherapie. Daarnaast zijn onze therapeuten ook als Brain Balance coach geschoold. Wij streven ernaar om verbinding met elkaar te hebben en verbinding met jou te maken om zo het beste te halen uit jouw coaching traject. Wanneer blijkt dat je iets anders nodig hebt dan wat jouw therapeut en/of coach kan bieden, schakelen we daarin als team met elkaar. Allemaal om jou een gelukkiger en gezonder mens te laten zijn.

Zij gingen jou voor