Charlotte Labee

Brain Balance

Meer geluk en gezondheid met Brain Balance

In mijn boek neem ik jullie mee op een reis naar meer geluk en gezondheid. Je leert hoe je met de Golden Growth methode een gelukkiger mens kunt worden, door goed voor je hersenen te zorgen en je levensstijl structureel aan te passen. Hierbij deel ik ook mijn persoonlijke groei en ervaringen, zodat we samen het proces naar verbetering doorlopen.

Wil jij investeren in jezelf en jouw ontwikkeling op alle fronten? Bestel nu jouw Brain Balance exemplaar!

Wat gaat het boek jou brengen?

Heb je het boek uit, maar ben je nou nog benieuwder naar Brain Food?

Heb je mijn boek nou uitgelezen, en denk je: 'ik wil meer!', of wil je je verder verdiepen in de relatie tussen gezonde voeding en de werking van het brein? Of wil je simpelweg gezonder leven en wil je beginnen bij je o-zo-belangrijke voedingspatronen? Bekijk dan ook mijn Brain Food boek!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het
e-book 'Overprikkeld brein' cadeau!

Ontvang wekelijks handige tips en technieken om je denkvermogen te verbeteren
en een gezonde mentale balans te behouden!

Charlotte Labee Nieuwsbrief

Gratis e-book
"Overprikkeld brein"

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg mijn e-book “overprikkeld brein” cadeau.